الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه من لاغرم و باردار بودم بهم گفتن مادر که این باشه بچه چی ازاب در میاد خیلی ناراحت شدم ولی خدارشکر خدا بهم یه دختر تپل مپل ناز داد چشمشون دراد. اینو برادر شوهرم بهم گفت باور میکنین
من یبار سر یه قضیه از شوهرم ناراحت بودم. بعد به خواهر شوهرم گفتم. که ای کاش نمیگفتم.
بعدش یه بار برداشته میگه که پدرتم. اونجوری بوده
من پدرم فوت شده. چرا پشت سر مرده حرف میزنه.
هیچ وقت نمیبخشمش
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
پدر شوهرم با مادر شوهر قرار بود برن خونه باباش بعد شوهرم میخواست بره سر کار (مجبور بودم با برادر شوهرم ک هم سن خودمه تنها باشم) بد مادر شوهر گفت خواستی بری سر راه خانومتو بیار خونه مادربزرگ بعد پدرشوهرم برگشت گفت ن مگ میخوایم خونه پر کنیم خیلی بم بر خورد 😔😔
اوه.....انقد گفتن...خدو جوابشونا بده...سه بار شوهرم با ددوستش رفت خارج شهر تصادف کرد پدرشوهرم گفت دلت خنک شد با دوستت فرستادیش😐انگار پسره دوست من بوده یامادرشوهرم گفت از بس میگی چیکار کنم خدا گذاشت توکاست...برادرشوهرم گفت چقد دلت میخواست شوهرت بیشتر تو خونه بود با آرزوت رسیدی....و خزارن حرف دیگخ
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍