2777
2789
عنوان

کدوم حرف خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 51 پست

من یه سال بود ازدواج کرده بودم خونه پدرشوهرم زندگی میکردیم رفتم سوپر مارکت سر کوچمون چیزی بخرم وقتی‌ برگشتم پدرشوهرم گفت عروس فلانی رو تو خیابون دزدیدن 

مثلا خواست منو بترسونه دیگه تنها بیرون نرم

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار شدم نتونستم ادامه تحصیل بدم یعنی۱۲ واحدم موند چند وقت پیش گفتم انشالله ی سال دیگه شروع میکنم ب ادامه درسم ک دیگه با بچم بخونم خیلی درس خوندنو دوس دارم .میخوام ببینم تهش چی

برگشت پدرشوهرم بهم گفت تو بخون بودی تاالان خونده بودی اینقدر ناراحت شدم انگار غرورم شکست تصمیم گرفتم امسال کنکور رشتمو دوباره اسم بنویسم داغووووونم شدید

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
پدرشوهرم میخواست واسمون خونه بگیره و مادرشوهرم شدیدا اصرار داشت خونه بنام من نشه. شاید ۱۰ بار زنگ زد ...

این طبیعیه دیگه...وقتی شوهرش داشت برای پسرش خونه میخرید دوست داشت به نام پسرش باشه

اگر همسرت به نام شما میخرید که مشکلی نبود

مثلا خانواده دختر اگر خونه بخرن قطعا به نام دختر خودشون میکنن

یبار مادرش گفت که فلان قوم به عینکیا میگن کور 

خیلی ناراحت شدم حتی خالش اینا هم شنیدم ،حالا هم ملدرشوهرم و هم خواهرش عینکی شدن

یکیم تا یچیزی میشه ازم ناراحته فورا به شوهرم گزارش میده 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

اگر حرفهاشون مسیر زندگیم رو عوض کنه باعث از بین رفتن اعتماد به نفسم بشه، و ارکان زندگیم رو به هم بریزه به یادم می مونه،اما تیکه ها رو یه مدت تو ذهنم میارم بعد میفهمم با کی طرفم و واکنشهامو میسنجم و رفتارم رو تغییر میدم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

یبار تو نامزدی خواهرشوهرم یه چی گفت منم بدون شوخی وخیلی جدی جواب دادم یجپری نگاه کردانگار  که انتظار نداشت 

اقا از همون دفعه دیگه جرات نکرد گنده گویی کنه 

مطمینم اگه همون اول شل میگرفتم و جوابش نداده بودم تا الان باید حرفاشو تحمل میکردم

دور از جون شما ولی یه جورایی حق دارن ما تو فامیلمون چندتا از زنایی که اصن فکرشم نمیکردبم خونه رو از ...

میخواست بگه نباید انقد رک میگفت عزیزم. به شوهرش یواشکی میگفت.  پدرشوهرم اسفند واسمون خونه خرید مادرشوهرمم واسم عیدی نیاورد البته شوهرم همه چی گرفت ولی مامانش نیومد. اولاش فک میکردم مثل مادرمه بعدش دیدم نه اینجوریا نیست. منم دیگه بهش محل ندادم 

لبریزم از سکوت بسیار
خواهر شوهرم گفت این جا خونه بابات نیس هر غلطی خواستی بکنی ، حالا فقط لباسا شوهرم رو انداخته بودم ماش ...

میخواست بگی دو دقه زر نزن ببینم دارم چیکا میکنم😂

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند