من یه سال بود ازدواج کرده بودم خونه پدرشوهرم زندگی میکردیم رفتم سوپر مارکت سر کوچمون چیزی بخرم وقتی برگشتم پدرشوهرم گفت عروس فلانی رو تو خیابون دزدیدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من باردار شدم نتونستم ادامه تحصیل بدم یعنی۱۲ واحدم موند چند وقت پیش گفتم انشالله ی سال دیگه شروع میکنم ب ادامه درسم ک دیگه با بچم بخونم خیلی درس خوندنو دوس دارم .میخوام ببینم تهش چی
برگشت پدرشوهرم بهم گفت تو بخون بودی تاالان خونده بودی اینقدر ناراحت شدم انگار غرورم شکست تصمیم گرفتم امسال کنکور رشتمو دوباره اسم بنویسم داغووووونم شدید
وزن اولیه :۹۱.۵ وزن شروع چالش:۷۶.۵ وزن هدف: ۷۳ وزن فعلی:۷۳ بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم.
اگر حرفهاشون مسیر زندگیم رو عوض کنه باعث از بین رفتن اعتماد به نفسم بشه، و ارکان زندگیم رو به هم بریزه به یادم می مونه،اما تیکه ها رو یه مدت تو ذهنم میارم بعد میفهمم با کی طرفم و واکنشهامو میسنجم و رفتارم رو تغییر میدم.