2777
2789
عنوان

شیرینی دانمارکی با Marzi 😋

9576 بازدید | 174 پست

چون دیگه عکس نمیشه گذاشت و آپلود کردن خیلی وقت گیره با عذض پوزش عکس از مراحل کارم نمیذارم خوشگلا فقط قبل و بعد از پخت رو میذارم💝

دانمارکی مرضی خانم⁦

کرم میانی⁦👇🏻⁩
نصف لیوان آرد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه
بهش نصف لیوان شکر و ۱ لیوان آب اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا گوله نشهونچسبه
اونقدر هم میزنیم تا غلیظ بشه مثل فرنی
اگر دیدیم سفته مجازیم که آب اضافه کنیم
بعد ۱ قاشق گلاب و ۱۵ گرم کره اضافه میکنیم
میذاریم خنک شه
بعد از روی حرارت برمیداریم و میذاریم کاملا خنک بشه و روش رو هم میپوشونیم تا رویه نبنده

خمیر دانمارکی⁦👇🏻⁩

۱ و نیم قاشق غذاخوری خمیر مایه رو با یک قاشق غذا خوری شکر و نصف لیوان آب ولرم مخلوط میکنیم و درپوش میذاریم برای مدت ۱۵ دقیقه تا خمیر مایه عمل کنه
بعد از ۱۵ دقیقه بهش یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده اضافه میکنیم و زرده اش رو نگه میداریم برای رومال شیرینی
بعد نصف لیوان شکر
بعد یک سوم لیوان روغن
بعد ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کشیده
بعد کمی پودر هل
همه رو با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم
بعدش ۳ لیوان آرد رو طی چند مرحله داخل مواد الک میکنیم و هر بار خوب مخلوط میکنیم
در آخر دستمون رو چرب میکنیم و خمیر رو کمی ورز میدیم
اگر دیدیم چسبناکه کمی آرد اضافه میکنیم
تا جایی که خمیر به دستمون نچسبه
بعد روی خمیر رو سلفون میکشیم و داخل یه پارچه میپیچیم و برای مدت یک ساعت و نیم یه جای گرم میذاریم استراحت کنه تا ۲ برابر بشه
بعد از یک ساعت و نیم خمیر رو میاریم باز دستمون رو چرب میکنیم و ۵ دقیقه ورز میدیم
اینجا هم اگر چسبناک بود در حد ۱ قاشق آرد رو کم کم میتونید اضافه کنید
بعدش روی یه سطح صاف با وردنه خمیر رو باز میکنیم و با چاقو یا پیتزا کاتر خمیر رو برش می‌زنیم به اشکال دلخواه مون
بعد از کرم میانی وسطش میذاریم و خمیر رو میبندیم
بعد روی کاغذ روغنی داخل سینی فر میذاریم و روش رو میپوشونیم و اجازه میدیم ۲۰ دقیقه استراحت کنن
بعد از ۲۰ دقیقه زرده تخم مرغی که کنار گذاشته بودیم رو با مقداری زعفران دم کشیده غلیظ قاطی میکنیم و با برس روی شیرینی ها میمالیم و کنجد میپاشیم
بعد داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میذاریم
بعد شعله زیر رو خاموش میکنیم و گریل رو برای ۵ دقیقه روشن میکنیم
در آخر مقداری عسل رو با یکم آب رقیق میکنیم و با برس روی شیرینی ها میمالیم و تمام
نوش جان⁦❤️⁩

قبل از فر

بعد از فر

آماده سرو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کد بانو🌈🌱💚💫

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

همیشه برا سوال بود اون کرم وسطش چیه!!😂

نوش جونتون عزیزم 

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....
سلام داره عزیزم ممنون  ۳ سال و ۳ ماهء شیطون منه

میدونم چندوقتشه عزیزم.یادمه دقیقا تاریخ روزای حاملگیمونم یکی بود.شما سزارین شدی یه هفته ای دخترت بزرگتر شد...هروقت اکانتتو میبینی حس میکنم یدونه مثه وروجک من دورو برت میچرخه😁