چون دیگه عکس نمیشه گذاشت و آپلود کردن خیلی وقت گیره با عذض پوزش عکس از مراحل کارم نمیذارم خوشگلا فقط قبل و بعد از پخت رو میذارم💝
دانمارکی مرضی خانم
کرم میانی👇🏻
نصف لیوان آرد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه
بهش نصف لیوان شکر و ۱ لیوان آب اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا گوله نشهونچسبه
اونقدر هم میزنیم تا غلیظ بشه مثل فرنی
اگر دیدیم سفته مجازیم که آب اضافه کنیم
بعد ۱ قاشق گلاب و ۱۵ گرم کره اضافه میکنیم
میذاریم خنک شه
بعد از روی حرارت برمیداریم و میذاریم کاملا خنک بشه و روش رو هم میپوشونیم تا رویه نبنده
خمیر دانمارکی👇🏻
۱ و نیم قاشق غذاخوری خمیر مایه رو با یک قاشق غذا خوری شکر و نصف لیوان آب ولرم مخلوط میکنیم و درپوش میذاریم برای مدت ۱۵ دقیقه تا خمیر مایه عمل کنه
بعد از ۱۵ دقیقه بهش یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده اضافه میکنیم و زرده اش رو نگه میداریم برای رومال شیرینی
بعد نصف لیوان شکر
بعد یک سوم لیوان روغن
بعد ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کشیده
بعد کمی پودر هل
همه رو با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم
بعدش ۳ لیوان آرد رو طی چند مرحله داخل مواد الک میکنیم و هر بار خوب مخلوط میکنیم
در آخر دستمون رو چرب میکنیم و خمیر رو کمی ورز میدیم
اگر دیدیم چسبناکه کمی آرد اضافه میکنیم
تا جایی که خمیر به دستمون نچسبه
بعد روی خمیر رو سلفون میکشیم و داخل یه پارچه میپیچیم و برای مدت یک ساعت و نیم یه جای گرم میذاریم استراحت کنه تا ۲ برابر بشه
بعد از یک ساعت و نیم خمیر رو میاریم باز دستمون رو چرب میکنیم و ۵ دقیقه ورز میدیم
اینجا هم اگر چسبناک بود در حد ۱ قاشق آرد رو کم کم میتونید اضافه کنید
بعدش روی یه سطح صاف با وردنه خمیر رو باز میکنیم و با چاقو یا پیتزا کاتر خمیر رو برش میزنیم به اشکال دلخواه مون
بعد از کرم میانی وسطش میذاریم و خمیر رو میبندیم
بعد روی کاغذ روغنی داخل سینی فر میذاریم و روش رو میپوشونیم و اجازه میدیم ۲۰ دقیقه استراحت کنن
بعد از ۲۰ دقیقه زرده تخم مرغی که کنار گذاشته بودیم رو با مقداری زعفران دم کشیده غلیظ قاطی میکنیم و با برس روی شیرینی ها میمالیم و کنجد میپاشیم
بعد داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میذاریم
بعد شعله زیر رو خاموش میکنیم و گریل رو برای ۵ دقیقه روشن میکنیم
در آخر مقداری عسل رو با یکم آب رقیق میکنیم و با برس روی شیرینی ها میمالیم و تمام
نوش جان❤️
قبل از فر
بعد از فر
آماده سرو