2777
2789
عنوان

نمیخام از پدر و مادر بد بگم ولی

298 بازدید | 16 پست

شمام قبول دارین که خیلی هم نباید به گفته ی پدر و مادر اهمیت داد ؟ من خیلی پشیمونم واقعا هر کاری گفتن کردم اینجوری بشین اونجوری پاشو نرو بیرون اینکارو بکن اونکارو بکن شدم مترسک اوناهیچ کاری که خودم دلم میخاست نکردم حالا بعضی وقتا هم که به مادرم میگم تو اینجوری بی دست و پا و بی زبون بارم اوردی سه متر و نیم زبون داره میگه هیچ ربطی به من نداره تازه بچه های دیگرانو میبینم خیلی حسرت میخورم برای خودشون شخصیت دارن احترام دارن مادر منم همش منو پیش اونا بی ارزش میکنه با اینکه کوچیکتر از منن بهم میگه مثلا فلان کارو نتونستی بکنی از بس بی عرضه ای با اینکا همه ی دوستام بهم میگن واقعا زرنگم تو هر کاری نمیدونم ذاتم اینجور بود که به حرفای پدر و مادر خیلی احترام گذاشتم و به حرفشون عمل کردم بنظرم ادم نباید زیادم به حرف این و اون پیش بره اخرش واقعا پشیمونیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موافق نیستم با اینکه میگن هر چی پدر و مادر بگن انجام بدی خوشبخت میشی 

یا اینکه پدر و مادرا همه شون  هرچی باشن خوووبن..مطلق نداریم

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

احترام پدر و مادرت رو نگه نداری پشیمون میشی ولی اینکه رفتارشون اشتباه بوده و یا اشتباه تربیت کردن قطعا نمیخواستن اینطوری بشه هیچ پدر و مادری اینو نمیخواد

به قول کتاب شفای زندگی همه ما قربانی قربانیان هستیم

الان که دیگه میفهمی خودت مسئولی تغییر کنی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

رفتارای مامان من خیلی رو‌من تاثیر داشت.

الان که بزرگ شدم میبینم‌چقدر رفتار و‌عمل پدر و‌مادر رو رفتار بچه تاثیر میذاره.

این جمله واقعا درسته که بچه ها از رو رفتار پدرو‌مادر الگو‌میگیرن و‌تربیت میشن.

مادرم آدم حساس و‌ ضعیفی بود منم الان حساس و‌ضعیفم بیشتر از مادرم

همه پدر و مادرا خوب نیستن پدری که معتاده خالش دست خودش نیست خوبه؟

من گفتم موافق این نیستم که میگن همه پدر و مادر ها بلا استثنا خوبن 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
احترام پدر و مادرت رو نگه نداری پشیمون میشی ولی اینکه رفتارشون اشتباه بوده و یا اشتباه تربیت کردن قط ...

میتونیم متوقفش کنیم این قربانی یودنو ولی با این طرز فکر که باید بهشون احترام بزاریم هیچ کاری درست نمیشه