2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا وقتی به خریدسیسمونی فکرمیکنم گریه م میگیره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 80 پست
خب خوشش نیاد. در این مورد اشکالی نداره که خوشش نیاد.گناه مامانامون چیه

وقتی خوشش نمیاد یعنی اصلا به روی خودش نمیاره که باید خزید

مادرشوهرم زن بسسسیار خوش اخلاق ومهربونیه همین حالا برا نوه ی نیومده ش لباس بافته ولی میدونم تا باردار بشم میپرسه سیسمونی خریدی یانه و...

اصلا تصورشم نمیکنن که پسرشون بخواد پول بده

البته همیشه توجهازخریدن میگفتن رعایت حال خونواده تو بکن و نمیخواد فلان چیزو بخری و...

ولی درکل اساسش رو بر دوش خانواده ی دختر میدونن

وقتی خوشش نمیاد یعنی اصلا به روی خودش نمیاره که باید خزید مادرشوهرم زن بسسسیار خوش اخلاق ومهربونیه ...

چه سخت

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مهربونی بهش بگو.مگه نمیدونه خونواده ت نمیتونن و سختشونه؟من در این موردا از الان حرف زدم

میدونه ولی گفتم که به مخیله شون خطور نمیکنه که همچین کاری رو مرد هم میتونه پولشو بده اجباری درکارنیست😂😂😂

چی گفتین بهش؟

من توعقد میگفتم چه معنی داره مامان عروس سیمسونی بخره و زشته و ربطی به اون ها نداره وبچه ی یکی دیگه س و...

برخورد خوبی نمیکرد خوشش نمیومد و موافق نبود باحرفام

سلام فقط لباس بخرید ،و یکم اسباب بازی مثل اویز  بچه نیازی به تخت و‌کمد و اینجور چیزا نیست ...

افرین باهات موافقم

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

منم  با اسی موافقم واعتقاد دارم سیسمونی جهاز و ...وظیفه خانواده زن نیست

ولی از طرفی هم به مهریه و شیربها و خرید طلا و اینام اعتقادی ندارم که شوهر یا خانواده اش باید انجام بدن

به نظرم اگر کسی اعتقاد داره که فلان کاروخانواده شوهر بایدبراش انجام بدن باید سیسمونی و جهاز و ... رو همخانواده اش بگیرن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

میدونه ولی گفتم که به مخیله شون خطور نمیکنه که همچین کاری رو مرد هم میتونه پولشو بده اجباری درکارنیس ...

الان دارم جهیزیه میخرم .هنوز نامزد نکردیم ولی حلقه خریدیم و به زودی نامزد میشیم .مثلا با هم قرار گذاشتیم خاله زنک بازی نکنیم و هر چی تونستیم بخریم .یا مثلا بعدها سیسمونی هر چقدر تونستیم بخریم با هم. 

اینکه بهش بگین فلان چیز رو توی پیج اینستا دیدم مثلا پول بده سفارشش بدم، واکنشش چطوره؟در این باره که ...

والا خواهر من یه بازردرمورد اسم صحبت کردم جوری دعوام کرد گفت درمورد چیزی که نیومده حرف نزن 

اگه بخوام دراین زمینه بگم که دیگه خونم حلاله

دوستمم همین مشکلو داشت میگفت یه بار یه  اسباب بازی دیدم خیلی خوشگل خریدمش ارزون هم بود وقتی شوهرم فهمید برابچه آینده مونه دعوام کرد😂گفت فکرکردم براخودت خریدی وگرنه نیمخریدمش

شوهرمنم همینطوره

بعد برفرض باردارباشم واینو بگم

میگه خوبه بخرش پول دارین؟(پول دارین ینی چی؟یعنی مامانت اینا باید بخرن)

منم  با اسی موافقم واعتقاد دارم سیسمونی جهاز و ...وظیفه خانواده زن نیست ولی از طرفی هم به مهری ...

من دارم نامزد میشم و مهریه ام شصت و هفت تا گل رز خواهد بود .اینو خونواده هامونم در جریانن ولی از طرفی جهیزیه تا حدی که بتونم میبرم و خوشحالم.ولی در عوض طرف‌مقابلم خونه و ماشین داره خدا رو شکر

من دارم نامزد میشم و مهریه ام شصت و هفت تا گل رز خواهد بود .اینو خونواده هامونم در جریانن ولی از طرف ...

مبارکتون باشه عزیزم خیلی هم عالی ان شاالله زندگی خوبی داشته باشین

به نظرمنم هردوطرف توی این گرونی باید هوای هم رو داشته باشن و سخت نگیرن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

باهاش صحبت کن بگو بچه خودمونه بیا خودمون براش خرید کنیم و کسی رو به زحمت نندازیم خب اگه منطقی باسه ق ...

پیشنهادتون خوب وجدیده حتما امتحانش میکنم

البته دوستان دیگه هم پیشنهادای خیلی عالی ای دادن ولی متاسفانه امتحان کردم و جواب نداد😢

مبارکتون باشه عزیزم خیلی هم عالی ان شاالله زندگی خوبی داشته باشین به نظرمنم هردوطرف توی این گرونی ب ...

ممنون گلم ولی کاش همه قبل از ازدواج شناخت کافی پیدا کنن و راجع به همه چی حرف بزنن

من دارم نامزد میشم و مهریه ام شصت و هفت تا گل رز خواهد بود .اینو خونواده هامونم در جریانن ولی از طرف ...

ولی به نظرم مهریه ات رو یکم تغییر بده 

مثلا بگو سه دنگ اولین خانه ای که باهم میخریم

قشنگ و دوستانه بهش بگو ماپدرمادر اون بچه ایم وظیفه ی ماست براش بخریم پدرمادرم همین که حهازمو خریدن ل ...

نه اصلا بی منطق نیست

خیلی هم منطقیه اتفاقا

چشم امتحانش میکنم ممنون

ولی به نظرم مهریه ات رو یکم تغییر بده  مثلا بگو سه دنگ اولین خانه ای که باهم میخریم

مهریه من جریانش مفصله و امکان تغییرش نیست.نیتی هست که شده و دیگه کسی که این خواسته رو ازم داشته و موافقت کردم توی این دنیا نیست و میخوام به حرفش احترام بذارم.ولی در کل اعتقادم اینه که حتی اگه زبونم لال کسی بخواد از من جدا شه،حتی مهریه هم نمیتونه اعصابمو بهم برگردونه.