2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا وقتی به خریدسیسمونی فکرمیکنم گریه م میگیره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 80 پست
خب وقتی شرایطت اینه اول سعی کو هزینه سیسمونی جور کنی بعد برای بچه اقدام کنید  من خودم میدونستم ...

همین الانشم عقب انداخته م

دیگه داره دیر میشه

وضعیتمم جوری نیست که بتونم صبرکنم متاسفانه

اینم میدونم بخوام پای پولش بشینم

تابیست سال دیگه باید صبرکنم بااین وضعی که خوانواده م وشوهرم دارن😂

مهریه من جریانش مفصله و امکان تغییرش نیست.نیتی هست که شده و دیگه کسی که این خواسته رو ازم داشته و مو ...

اون که صد درصد

ولی یک خانمی رو میشناسم شوهرشون فوت کرده 

بچه هاشون اصرار دارن که حتما خونه پدری باید فروخته بشه ،سهم یه زن از  ارث خونه خیلی کمه این خانم اگر مهریه نداشت با اون پول اندکی که از ارث خونه بهش میرسید  نمیتونست برا خودش حتی یه جای کوچیکی بخره

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصف چیزایی که برا سیسمونی می خرن الکیه اکثرا تخت نوزاد می گیرن که استفاده نمیشه یابعدا که بچه بخواد ...

گفتم که من اصلا دربند این چیزا نیستم

ولی همون دودست لباس توخونه ای راحتی هم بخوای بخری کلی پولش میشه یا دوتاتیکه اسباب بازی ساده

کاپشن و اینا بماند😂

اصلا توفکرش هم نبودم

سلام فقط لباس بخرید ،و یکم اسباب بازی مثل اویز  بچه نیازی به تخت و‌کمد و اینجور چیزا نیست ...

موافقم

تصمیمم همین بوده تاالان

حرف مردم هم اصلابرام مهم نیست

فقط شما کمر روگفتید

بهش فکرکردما ولی بعدش میگم پس لباساشو کجا بذارم

نظرشما چیه

بابای من وضع مالیش خیلی خوبه

منم تک دخترم

ولی از الان به شوهرم گفتم بچه مال ماست خودمونم سیسمونی میگیریم خوشت نمیاد بچه بی بچه😂😂😂

حالا که خدا نداده فعلا

ولی به هیچ عنوان نمیذارم کسی برام سیسمونی بخره نه خانواده خودم نه خانواده همسرم

چیه این رسومات احمقانه اه اه اه

چه یه تومن بتونم هزینه کنم چه ده تومن خودم و شوهرم میخریم والسلام

تروخدا این و جا بیندازید تو خونواده هاتون چه پولدار چه بی پول

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
موافقم تصمیمم همین بوده تاالان حرف مردم هم اصلابرام مهم نیست فقط شما کمر روگفتید بهش فکرکردما ول ...

خودتون که کمد دارید ، یه طبقه اش رو‌خالی کنید اختصاص بدید به فرزند عزیزتون 

یا از این فویل های کوچک بخرید ، وسایل شخصیش مثله شامپو و مامی و .... بزارید داخلش 

اینا که گفتم ربطی به وضع مالی خوب و بد نداره ، متناسب با نیاز بچه هست ، من ترجیح میدم حتی رنگ اتاق بچم هم توسط خودش انتخاب بشه و بیخودی اسراف نکنم 

[QUOTE=169869923]منم  با اسی موافقم واعتقاد دارم سیسمونی جهاز و ...وظیفه خانواده زن نیست ولی از طرفی هم به مهری ...[/QUOTE

موافقم

نه منم طلای آنچنانی نخریدن برام

یه سرویس خودش پس انداز داشت قبل اینکه آشنا بشیم خریده بود همونو انداختم بعدشم بدهکاربود فروخت.

همین😂

گفتم که من اصلا دربند این چیزا نیستم ولی همون دودست لباس توخونه ای راحتی هم بخوای بخری کلی پولش میش ...

ماهی صد تومن دویست تومن پس انداز کن برای بچه

به شوهرت هم بگو اینا برای خریدای بچه اس

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

عزیزم من وضع مالی بابام عالیه که حتی نذاشت من برم مستاجری و نشستم تو خونه خود بابام

جهیزیه ام تو کل فامیل مثل توپ صدا کرد ولی سیسمونی رو تیر پارسال که همه بالای ۲۰ تومن میدادن فقط ۷ میلیون واسش هزینه کردم و اصلا هم پشیمون نیستم

اسباب بازی زیاد نگرفتم

کریر و کالسکه و روروک نخریدم

فرش اتاقش رو خودم درست کردم

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 

عزیزدلم ب این چیزا فکر نکن خدا بزرگه خب در حد توانشون سیسمونی بدن .خیلی دامادا قدر میدونن .الان بابای من ب خواهر زادم همه چی داده اما چ فایده یکم  قدر نمیدونن .عروس خودمون هیچی نیاورد ما چیزی نگفتم .سخت نگیر بی خیال .سیسمونی کیلو چنده 

عزیزم از الان شروع کن پولاتو جمع کن خورد خورد

یواشکی برو وسیله بخر بزار خونه ی مادرت این بهترین کاره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم من وضع مالی بابام عالیه که حتی نذاشت من برم مستاجری و نشستم تو خونه خود بابام جهیزیه ام تو کل ...

دقیثا عین من

منم وضع مالی پدرم خوبه ولی نذاشتم زیاد سیسمونی بدن

پارسال کلا ۴ تومن سیسمونی خریدم

بعضی چیزایی که کم استفاده میشد از یکی قرض کردم مثل روروئک

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏