2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا وقتی به خریدسیسمونی فکرمیکنم گریه م میگیره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 80 پست
شما ازدواج کردید؟

نه ولی در شرف ازدواجم

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اصلا وظیفه ی خودش نمیدونه میشه راهنماییم کنید چجوری بهش بفهمونم که اون باید سیسمونی تهیه کنه نه ...

با مهربونی بهش بگو.مگه نمیدونه خونواده ت نمیتونن و سختشونه؟من در این موردا از الان حرف زدم

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔
با شوهرت بخرین عزیزم سیسمونی وظیفه خونوادت نیست . من و شوهرم یه سری چیزا خریدیم مابقی پدرم اجازه ندا ...

میدونم مامان منم نمیذاره خودمون بخریم ولی من اصلا دلم رضا نیست

شما میگید چجوری به شوهرم بفهمونم که خودمون باید تهیه ش کنیم؟

البته شوهرمم خیلی بدهکاره ولی من نمیخوام هزینه ی زیادی بکنم براسیسمونی فقط حداقل ها رو میخرم

چون اصلا وظیفه ی خودش نمیدونه میشه راهنماییم کنید چجوری بهش بفهمونم که اون باید سیسمونی تهیه کنه نه ...

اینکه بهش بگین فلان چیز رو توی پیج اینستا دیدم مثلا پول بده سفارشش بدم، واکنشش چطوره؟در این باره که سیسمونی با کیه صحبت نکن بگو از فلان چیز خوشم اومده بگیرم...من عقلم در همین حد میرسه

میدونم مامان منم نمیذاره خودمون بخریم ولی من اصلا دلم رضا نیست شما میگید چجوری به شوهرم بفهمونم که ...

باهاش صحبت کن بگو بچه خودمونه بیا خودمون براش خرید کنیم و کسی رو به زحمت نندازیم خب اگه منطقی باسه قبول میکنه وگرنه که ...

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خب حساس شدی چون میدونی خریدنشون سخته خودت پول جمع کن بیشترش رو خودت بخر

از کجا پول جمع کنم😂

شوهرم نهایت ماهی صدتومن بهم بده اونم ده تومنش براخودم میشه بقیه ش هزینه خریدای خونه 

پس اندازم نهایت ماهی ده تومن بتونم بکنم

قشنگ و دوستانه بهش بگو ماپدرمادر اون بچه ایم وظیفه ی ماست براش بخریم پدرمادرم همین که حهازمو خریدن لطف زیادی کردن 

اگه ناراحت شد واقعا بی منطقه

سعی کن انقد براش تکرار کنی تامتوجه بشه 

بدون دعوا و جرو بحث دیدی عصبی شد کوتاه بیا اما سری بعد هم تکرار کن 

بگو بچه دارشدی وظیفته رفاه بچه و مامانشو فراهم کنی 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

اقدام

خب وقتی شرایطت اینه اول سعی کو هزینه سیسمونی جور کنی بعد برای بچه اقدام کنید 

من خودم میدونستم قرار چ خرجایی ب عهده خودمون باشه و چی ب عهده خانواده شوهرم و چی خانواده خودم

باز الان پشیمونم ک کاش هزینه بیشتری رو درنظر میگرفتم ک الان بچه نمیزاره بخوابیم و شوهرم نمیتونه بره مغازه پس انداز واسه هزینه های بچه داشته باشیم

اگ قرار باشه از الان ب فکر هرینه باشی بهتره یکم اقدام عقب بندازی ب نظرم

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
من به حال اون بی وجدانی که این رسمارو بوجود اورده گریم میگیره  عزیزم همه ی اینا وظیفه شوهرته د ...

مامانم خودش خییییلی ذوق دارل یه اشاره ی ریزی کردم تو متن تاپیکم

میخوام یه جوری بگم که نه مامانم غرورش جلوی شوهرم خورد بشه نه شوهرم فکرکنه دارم بهش زورمیگم

عزیزم با شوهرت حرف بزن خودتون در حد توانتون بخرید زیاد سخت نگیر منم بابام زیاد وضعش خوب نیست من اگه ...

چی بگم بهش؟ که خانواده م هم زیر سوال نرن؟

نمیخوام بفهمه دلیل این خواسته م وضع مالی پدرمه

نصف چیزایی که برا سیسمونی می خرن الکیه

اکثرا تخت نوزاد می گیرن که استفاده نمیشه یابعدا که بچه بخواد ازش استفاده کنه چون مدلش بچگونه است  خوشش نمیاد یا براش کوچیکه

لباس بچه هم همینطور جثه بچه ها متفاوته مثلا یه کاپشن برا ۹ماهگی اش میخری ولی اون زمان بهش بزرگه یا کوچیکه

یامثلا صد مدل جغ جغه میگیرن ،اسباب بازی میگیرن که بچه بعدا اصلا ازش استفاده نمیکنه

اگر خواستی سیسمونی بگیری خیلی مختصر بگیر

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

سلام

فقط لباس بخرید ،و یکم اسباب بازی مثل اویز  بچه نیازی به تخت و‌کمد و اینجور چیزا نیست ، اصلا بچه تو این سن به اینا لازم نداره 

اینارو وقتی بخرید که بچتون ، سه چهار سالش شد

از الانم‌ براش اسباب بازی نخرید ، اجازه بدین اسباب بازیهاشو خودش انتخاب کنه