2777
2789

لگدای اصلی از ۲۶ ۲۷ ب بعد شروع میشه ..بعضیام دیرتر

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانم ها واقعان نگرانم اخه قرص میزوسپرون خوردم از ۶ هم خونریزی تقریبان زیادی دارم لختههای زیادی هم اومده حدود۷ تا۸ بزرگ  ولی جنینی چیزی ندیدم   به نظرتون عادیه همونطوریه خونریزی میشه  تا کی ادامه داره کهه اگه بدونم نگران نمیشه در ضمن جنینم ۷ هفته بودش 

من خیلی کم نوزده هفته حس کردم 

ولی خوب خوب دیگه حس میشد از هفته ۲۴ به بعد بود

جفت منم قدامیه

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

بچه ها یه سوال توان تی معلوم میشه جفت چجوریه؟واینکه اگه جفت چجوری باشه سزارین میکنن؟

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم