2777
2789
ن

من قبل حاملگی همش به پهلو میخوابیدم

الان ولی خیلی احتیاج دارم طاق باز بخوابم

عجیبه هاااا برعکس شدم

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
خب پس وقتی حسش میکنی نگران نباش کلابعضی نی نی هاارومن بعضیاشیطون خوشحال باش

دوست دارم شیطون باشه بچه اولم جفتش خلفی بودقشنگ تکوناشو لگداشو حس میکرد متاسفانه نموند برام این دومیه دعا سالم بیاد بغلم تو هم بچه اولته ؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم شیطون باشه بچه اولم جفتش خلفی بودقشنگ تکوناشو لگداشو حس میکرد متاسفانه نموند برام این دومی ...

نگران نباش عزیزم انشاالله که سالم میادبغلت دیگه تو۷ماهی نگرانی نداره

نه بچه دومه بچه اولم توشکمم خییییلی تکون میخورد به دنیاکه اومددقیقا همونجوربود یجاواینمیسته  امیدداشتم دومی اروم باشه این ازاونیکی هم بدتره😐

جفتشون خلفی بوده

امضاندارم انگشت☝میزنم
دوست دارم شیطون باشه بچه اولم جفتش خلفی بودقشنگ تکوناشو لگداشو حس میکرد متاسفانه نموند برام این دومی ...

میمونه عزیزم

فقط توکلت به خدا باشه و مراقب خودت باش هیج مشکلی پیش نمیاد

دختر منم آرومه

ممنون عزیزم بچه اولته ؟ چند هفته ای ؟!

آره عزیزم

بچه اولمه

با کمک خدا اول ۳۵ رفتم

ببین بچه منم خیلی آرومه شما گفتید لگد خندم گرفت چون طفلی تابحال ازش لگد مگد چیزی ندیدم

تو همین چپ و راستم یه تکونایی میخوره

روزی یکی دو وعده هم سکسکه میکنه

آره عزیزم بچه اولمه با کمک خدا اول ۳۵ رفتم ببین بچه منم خیلی آرومه شما گفتید لگد خندم گرفت چون طف ...

۳۵ هفته ای جدی ؟!!جفتت چیه قدامیه یا خلفیه ؟!!