2777
2789

من الان حباب حباب قوی احساس میکنم

ولی دکترم گفت چند هفته دیگه لگد میزنه

درضمن جفت قدامی مول ضربگیر عمل میکنه

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه سوال توان تی معلوم میشه جفت چجوریه؟واینکه اگه جفت چجوری باشه سزارین میکنن؟

فقط جفت سرراهی روسزارین میکنن فکرکنم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

اگه بچه اولته طبیعیه ک دیرمتوجه لگدهاوحرکاتش بشی

من خوشبخت ترینم باوجوددوتافرشته هام وهمسری که باتمام وجودعاشقمه وبرای زندگیمون خیلی زحمت میکشه😍خدایاخیلی خیلی شکرت🙏❤                    کاربری چهارممه😐واسه خاطریه سری ازعقده ای ها کاربری قبلیم پوکید🙄🙄 خیلیامیان اینجاکه عقده هاشون وتخلیه کنن😏

خانم ها واقعان نگرانم اخه قرص میزوسپرون خوردم از ۶ هم خونریزی تقریبان زیادی دارم لختههای زیادی هم اومده حدود۷ تا۸ بزرگ  ولی جنینی چیزی ندیدم   به نظرتون عادیه همونطوریه خونریزی میشه  تا کی ادامه داره کهه اگه بدونم نگران نمیشه در ضمن جنینم ۷ هفته بودش 

اخرشو متوجه نشدم

میگم جفت قدامی مثل ضربگیر عمل میکنه لگد هارو دیر متوجه میشیم

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏