هرکی تجربه ای داره بگه ... پسرم کلاس دوم دبستانه اما هم خیلی لاغره هم کوتاه هست قدش بگید چکار کنم هم بلند ترشه و چاق ترشه چه دارویی بدم چکارکنم در موندم ازبس شربت و داروی تقویتی دادم 😓😓برا قدش خیلی غصه میخورم
دوزش رو بیشتر نمی کنه؟ در مورد بلوغ زودرس دقیق نمی دونم اما فکر نمی کنم چون هورمون جنسی که نیست ...
نه چند ماه اول ۱۷ کلیک بود، الان چند ماهی میشه که ۲۰ کلیک میزنم هرشب ،، من برا ران هاش ک میزنم خیلییی گریه میکنه مقاومت میکنه از دکترش پرسیدم گف میتونی فقط ب بازو ها بزنی ،، ولی خودم دودل شدم که فقط ب بازوهاش بزنم ،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه چند ماه اول ۱۷ کلیک بود، الان چند ماهی میشه که ۲۰ کلیک میزنم هرشب ،، من برا ران هاش ک میزنم خیلیی ...
دستگاه پسر من یک بار تزیق می کنه. من گوشت رانش رو می گیرم بین دو تا انگشتم و به طرف قسمت خارجی تزریق کی کنم دردش کمتره. باز خوبه قیمتش تو ایران. اینجا هر یک دونه اش بالای 600 یورو هست آزادش.