2777
2789
عنوان

سلام آبجیا میشه برا رشد بچم کمکم کنید لطفا خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 57 پست
دوزش رو بیشتر نمی کنه؟ در مورد بلوغ زودرس دقیق نمی دونم اما فکر نمی کنم چون هورمون جنسی که نیست  ...

نه چند ماه اول ۱۷ کلیک بود، الان چند ماهی میشه که ۲۰ کلیک میزنم هرشب ،، من برا ران هاش ک میزنم خیلییی گریه میکنه مقاومت میکنه از دکترش پرسیدم گف میتونی فقط ب بازو ها بزنی ،، ولی خودم دودل شدم که فقط  ب بازوهاش بزنم ، 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

پسرتو ببر دکتر غدد ، هورمن رشدش چکاب بشه ،،، اگه دارویی چیزی لازم باشه بهتون میدن ،، 

باشه عزیزم حتما میبرم ممنون 😘 اگه شربت هورمونی خودم بگیرم بدم بهش چطوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چند ماه اول ۱۷ کلیک بود، الان چند ماهی میشه که ۲۰ کلیک میزنم هرشب ،، من برا ران هاش ک میزنم خیلیی ...

دستگاه پسر من یک بار تزیق می کنه. من گوشت رانش رو می گیرم بین دو تا انگشتم و به طرف قسمت خارجی تزریق کی کنم دردش کمتره. باز خوبه قیمتش تو ایران. اینجا هر یک دونه اش بالای 600 یورو هست آزادش. 

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)
باشه عزیزم حتما میبرم ممنون 😘 اگه شربت هورمونی خودم بگیرم بدم بهش چطوره؟

، اگه آزمایش هورمن بده بهتره ، شاید اصلا بدنش کمبود هورمن نداشته باشه ،، 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

دستگاه پسر من یک بار تزیق می کنه. من گوشت رانش رو می گیرم بین دو تا انگشتم و به طرف قسمت خارجی تزریق ...

ممنونم ازتون ،، انشالله که تنتون سالم‌باشه و دلتون خوش ،،، ⚘⚘⚘

طفلکی خب حتما دردش میاد هرشب امپولش بزنی 

آره خب ،، خودمم ناراحت میشم ، ولی میگم چند سال دیکه غصه قدکوتاهی رو میخوره