2777
2789
عنوان

سلام آبجیا میشه برا رشد بچم کمکم کنید لطفا خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 57 پست
یکی از مهمترین عوامل در رشد قد بچه ها زود خوابیدنخه شاید تعجب کنی اما هورمون رشد بین ساعت 10شب تا دو ...

عزیزم‌من پسرم ازبچگی عادت داره ساعت نه نهایتش ده میخوابه ... شیرهم تا چهارسالگی خورد دیگه بدش اومده دهن‌نمیزنه اما تخم‌مرغ ازفردا حتما براش شروع میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدو وزنش چقده؟؟ پسره منم دومه ، قدش ۱۱۷ وزنش ۲۰ ،،، منم خیلییی بردم دکتر فایده نداشت ،، ِِآخرش مجبور ...

منم برا پسرم می زنم.ایران هستین؟ 

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)
ببین من ی خانم تو اقواممون هست میگه فصل بهار پشت گوش بچه رو حجامت کنی و خودشم برای بچه هاش انجام مید ...

جدی میگی ... بخدا بهار امسال حتما امتحان میکنم حجامت ضرر نداره کلا خداخیرت بده 😍

منم برا پسرم می زنم.ایران هستین؟ 

بله ، میشه بپرسم چه هورمنی میزنید ؟ من سیناتروپین میزنم ،، شما راضی هستید جواب گرفتید؟ کجاهاش میزنید ؟ چند کلیک میزنید؟؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم ،،، دوست دارم یکی باشه از تجربش استفاده کنم ،، تاپیک هم زدم کسی جواب نمیده

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بله ، میشه بپرسم چه هورمنی میزنید ؟ من سیناتروپین میزنم ،، شما راضی هستید جواب گرفتید؟ کجاهاش میزنید ...

من خیلی راضی ام. سوماتروپین می زنم. هر شب 0.65 میلی گرم. سه ماه یکبار کنترل می شه و دوزش رو تنظیم می کنن. من تو رانش می زنم. نمی ذاره جاهای دیگه رو. شما چی؟ هرشب تزریق می کنین؟ می تونم بپرسم هزینه هر بستهذاش چقدره تو ایران؟ 

من خیلی راضی ام. سوماتروپین می زنم. هر شب 0.65 میلی گرم. سه ماه یکبار کنترل می شه و دوزش رو تنظیم می ...

منم راضی ام خداروشکر ،، اما دکترش میگف ک باید بیشتر از اینا میشد ، من به ران ها‌میزنم و بازوهاش ، ۵ ماهی یکبار میرم واسه چکاب ، من فکر کنم ۲۰ قلمشو شوهرم گرفت ۶۰۰هزارتومن ،، راستی میگم شما اطلاع دارید این هورمن ها باعث بلوغ زود رس نمیشن؟؟ چند روزه برام سوال شده ، 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

منم راضی ام خداروشکر ،، اما دکترش میگف ک باید بیشتر از اینا میشد ، من به ران ها‌میزنم و بازوهاش ، ۵ ...

دوزش رو بیشتر نمی کنه؟ در مورد بلوغ زودرس دقیق نمی دونم اما فکر نمی کنم چون هورمون جنسی که نیست 

پسر من وزنش ۲۲ کیلویه .. قدش ۱۲۰😭😭

پسرتو ببر دکتر غدد ، هورمن رشدش چکاب بشه ،،، اگه دارویی چیزی لازم باشه بهتون میدن ،،