2777
2789
عنوان

سلام آبجیا میشه برا رشد بچم کمکم کنید لطفا خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 57 پست

ببین من ی خانم تو اقواممون هست میگه فصل بهار پشت گوش بچه رو حجامت کنی و خودشم برای بچه هاش انجام میده ماشاالله همه قد بلند وزنشونم خوبه نسبت ب هم سن خودشون

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه خواهر خدا ازدهنت بشنوه به همونم راضیم ☹☹

عزیزم امیدوارم پسرت بزرگ شد موفق و خوشحال باشه و همون طور که خودت دوست داری قدبلند و رشید باشه ولی ذهن خودت و بچه رو درگیر نکن 😍😍😍

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

پسر منم مشکل پسر شمارو داره

خیلی قد کوتاهه

نمیگم چاق شه تپل شه

فقط از خدا میخوام قدش بلند شه

حتی دکتر غدد و آزمایش هورمونی بردم

خدا رحم کنه بهم...

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
شربت آرژیتال خوبه براقد من دخترمو بردم دکتراطفال برا قدش خودشم گفت کوتاهه گفتم پس یه داروی خوبوقوی ...

عزیزم دادی نتیجه گرفتی ؟؟دخترت چن سالشه ؟؟ من بگیرم براش بنظرت؟؟

اره شوهرم خیلی بلنده تقریبا قد ۱۸۵ وزن ۹۸... خودمم ۱۶۰ تقریبا قدمه وزنمم ۶۲

پس احتمال خیلی زیاد بلند میشه نگران نباش بعضی بچه ها دیر قد میکشن مخصوصا پسرا 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
شربت آرژیتال خوبه براقد من دخترمو بردم دکتراطفال برا قدش خودشم گفت کوتاهه گفتم پس یه داروی خوبوقوی ...

دخترتون چت ساله هست 

؟ 

روزی چن سی سی بهش میدین؟ 

عوارض آرژیتال چی هس؟ 

قدو وزنش چقده؟؟ پسره منم دومه ، قدش ۱۱۷ وزنش ۲۰ ،،، منم خیلییی بردم دکتر فایده نداشت ،، ِِآخرش مجبور شدم هورمن میزنم بهش

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹