2777
2789

من ۲۲ سالمه سه ساله که کلا خواستگار ندارم 

قبلا بودااا ولی مناسب نبودن رد کردم 

تازه نشسته میگه داداشت خیلی خوشگله اگه دختربود الان خیلی وقت بود ازدواج کرده بود 😒😑بنظرتون طعنه نیست این 

په چیه 

اوف خدای من 

بعد میگه تو منو ناراحت کردی چرا همش میگی موهام ریخته 

منم میگم ریخته که میگم ریخته دیگه 

بچه ها جلو سرم کلا ریخته هیچی دیگه کچل شدم 

نمیدونم اخر زندگیم به کجا میرسه 

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کم خونی داری .هفته ای چند وعده کوکوی تره درست کن بخور . اب تره با عسل هم خیلی خوبه .این دو نسخه دکتر خیراندیشه برا کم خونی ب من داد 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

به چهره نیست بیخیال خوشبختی نصیبت شه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اگه بگم‌مادرم چیا بهم میگه اینو طعنه حساب نمیکنی بگم چقدر پشت سرم دسیسه میکنه پشت سرم حرف میزنه میری ...

دروغ ؟؟؟؟

واقعا 

ای خدا خودت به دادمون برس

به چهره نیست بیخیال خوشبختی نصیبت شه

اره واقعا به چهره نیست 

بعضیا رو میبینم از نظر خوشگلی معمولی ان ولی ازدواج کردن 

به شانسیه که خدا میده من امیدوارم بخدا امیدم اینه خدا روم زمین نزنه 

دروغ ؟؟؟؟واقعا ای خدا خودت به دادمون برس

بله من بالای ۳۰هستم سنی نداری به زور برو یه حرفه یاد بگیر برو کار کن و از الان بایست جلوشون تا عاقبتت مثل من نشه 

نشستی گوشه خونه تا چشم بهم بزنی ۳۰ سالته و رفتارا ب شدت باهات بدتر میشه