2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هی زنگ میزنه جوابشو نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 142 پست
کسی که زن میگیره دیگه بچه نیست یکی بخواد همش ازش حمایت کنه! 

ادما بايد برا دل همديگه کاری کنن ن اينکه همش بچه بره من خودم مادر دارم عروسم هستم و دارم مادر ميشم ولی رابطه يک طرفه بدرد هيچی نميخوره کاش اينقد بی رحم نباشيم ما وقتی شوهر ميکنيم خونواده شوهر خونواده دوم ميشه حالا اسمون ب زمين ميومد ميومد دست زن باردار بگيرن بخاطر همون پسرشون 

من میگم اینقد هیشکی باهام حرف نمیرنه و خودشون ب خودشون حرف میزنن ک من سرم تو گوشیه

توام سنگین باش شوهرت زیادی شوته یا اخترام نمیزاره بهت اونا اینجوری میکنن برای منم همینن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم ولی چیزی که از مادرم دیدم بله مادرم ،مادربزدگمو دقییقا مثل مادر خودش میدونه با وجود اینکه ...

اینکه یکی هی بهت بی احترامی کنه و بهت برنخوره امکان نداره قطعا ادم ناراحت میشه وقتی کسی از ادم سزاغ نمیگیره یعنی دوس نداره صمیمی باشه دوس نداره مثل پدر و مادر باهاش برخورد بشه شماهم مجردی هروقت ازدواج کردی اینو واقعا درک میکنی که خیلی چیزا قابل تحمل نیست .اینکه بی دلیل بهت بی احترامی کنن فرق بذارن خصوصا برا هم نسلای ما

پس اونام برن کارگر بگيرن؟پس فردا همين پدر مادر مريض شدن افتادن کنج خونه همين عروس ميره ميشوره ميسابه ...

شما مثل اینکه کلا اعتقادی به جایگاه پدر و مادر و فرزند ندارین . حرفی ندارم. لابد تو خانواده خودتونم فرزند دقیقا همون مقام پدر و مادر رو داره

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
ادما بايد برا دل همديگه کاری کنن ن اينکه همش بچه بره من خودم مادر دارم عروسم هستم و دارم مادر ميشم و ...

بخدا خواهر شوهرم میخاد برا شوهرش تولد بگیره حتی کیک تولداشونو شوهرم میخره میبره براش ولی مارو دعوت نمیکنن خودشوهرمم حتی دعوت ک نمیکنن هیچ حتی یه ذره از کیکو اخر سر ب شوهرم نمیدن بگن بابا این خودش رفته خریده اورده در خونه برامون

عزیزم ساعتی ک با پول بدبختی خودم براش خریدم بدون اجازه خودم داده ب باباش

کارش کاملا اشتباه بوده ولی وقتی دادی به اون دیگه مال اونه، تازه اون داده خونوادش چه تقصیری دارن، وقتی شوهرت ببخشید اینقدر داغونه که بهت گشنگی میده چه لزومی داره با بدبختی براش ساعت بخری که الان اینجوری حرص بخوری

من میگم اینقد هیشکی باهام حرف نمیرنه و خودشون ب خودشون حرف میزنن ک من سرم تو گوشیه

عزیزم منتظری اونا بیان باهات حرف بزنن اونا بیان حالتو بپرسن اونا بیان کمکت کنن اونا خوشحالت کنن اونا....خودت چقد پیش قدم شدی واسه حفظ رابطه خوب با خانواده همسرت؟به نظرم الان چون بارداری حساس شدی از نظر روحی زودرنج تر شدی توقع محبت از اطرافیانتو داری اما اینجوری بدتر ازت دور میشن حتی همسرت ک نزدیکترین ادم بهته انقد ک بهش غر زدی و از خانواده اش گفتی ک ازت فاصله گرفته من خودم خانم هستم جنس خودمونو بهتر میشناسیم وقتی قضیه یه ساعت اینجا میگی مطمعنم تا الان ۱۰۰بار به همسرت هم گفتی و تو هر بحثی این ساعت پیش کشیدی...

اینکه یکی هی بهت بی احترامی کنه و بهت برنخوره امکان نداره قطعا ادم ناراحت میشه وقتی کسی از ادم سزاغ ...

منم همینو میگم اینا همچنان اصرار دارن به کسی که محل نمیذاره باید خدمت کنی من واقعا نمیفهمم خودم احترام بزرگتر نگه میدارم ولی وقتی به شعورم توهین بشه احترام نبینم صددرصد محل نمیدم دیگه

شما مثل اینکه کلا اعتقادی به جایگاه پدر و مادر و فرزند ندارین . حرفی ندارم. لابد تو خانواده خودتونم ...

من مادرم با عروسمون بد برخورد کنه حتما بهش ميگم شمام فاز روشنکفريت گل کرده بهتره توهين نکنی حرفتون زدی حرفامو زدم

اینکه یکی هی بهت بی احترامی کنه و بهت برنخوره امکان نداره قطعا ادم ناراحت میشه وقتی کسی از ادم سزاغ ...

اره بخدا بی دلیل حالا اگ تا حالا بهشون بی احترامی کرده بودم یا دعوایی چیزی بود نیگفتم اره حق دارن ولی وقتی کاری نکردم چرا بهم بی محلی میکنن چون من مثل اون عروسلشون پزشک و ماما نیستم؟چون من پدر مادر ندارم؟وقتی هممون جمع میشیم اونجا عروسای دیگه با شوهراشون مثل مهمون غریبه میشینن ازشون پذیرایی میکنن شوهر من میره کباب میکنه و مدر شوهرم جلو اوند ب من میگه فلانی پاشو چای درست کن ینی باهامون مثل نوکر رفتار میکنن

عزیزم با این چیزها که تعریف می کنی بیستر از مادرشوهر باید از همسرت شاکی باشه یعنی چی پول نمیده تو گشنگی بکشی من خودم آدم سنگ دلی نیستم نمی گم پسر وظیفه نداره من همسرم به همه کمک می کنه خواهر مادر ولی اولش به ما می رسه بعد بقیه شما اول زندگی خودت رو درست کن داری مادر می شی بچه مسئولیت می خواد همسرت مسئول در قبالش 

عزیزم منتظری اونا بیان باهات حرف بزنن اونا بیان حالتو بپرسن اونا بیان کمکت کنن اونا خوشحالت کنن اونا ...

خوب وقتی میرم خونشون با روی خوش باهاشون سلام علیک میکنم بعد ک نشستم اونا خودشون ب خودشون میگن میخندن من غریبم اصن بیشتر حرفاشون نمیدونم درباره کیه و چیه چطور بپرم تو حرفشونو خودمو جا بدم؟

منم همینو میگم اینا همچنان اصرار دارن به کسی که محل نمیذاره باید خدمت کنی من واقعا نمیفهمم خودم احتر ...

به نظر من هرکاری پسر بخواد برا خوانواده اش کنه مشکلی نیست هیچ زنی هم با این مخالف نیست مشکل وقتی پیش میاد که مادرشوهرا این عقیده رو دارن که پسرم برا کارمیکنه چرا باید به عروسم محل بدم درحالی که یه سراغ گرفتن یه تلفن یه احوال پرسی هیچی از بزرگی و مادریت کم نمیکنه مادر شوهر. به قول معروف اگه گوش خوبه گوشواره هم خوبه هیچ عروس و دامادی این انتظارو ندارن خوانواده همسرش بیاد کارانچنانی بکنه ولی لااقل یه احوال پرسی یه مهمونی اینقد سخته به نظرم همچین پدر مادرایی خیلی حقیرن خیلی

ادما بايد برا دل همديگه کاری کنن ن اينکه همش بچه بره من خودم مادر دارم عروسم هستم و دارم مادر ميشم و ...

کدوم عروسی خونواده شوهر رو مثل خونواده خودش میدونه که اونا بدونن، من هم مادر دارم مادر شوهر دارم بچه دارم، گفتم دارم پیر میشم دیگه تجربم کم نیست، رابطم با خونواده همسرم بهتر از خونواده خودمه چون نه من از اونا توقع دارم نه اونا از من، کاملا متعادل رفتار میکنیم با هم، به هم محبت هم میکنیم ولی به اندازه و دو طرفه

من چندبار تا حالا اسباب کشی داشتم ولی هیچ وقت به هیچ کس نگفتم بیاد کمکم، همش خودمون بودیم فقط، یعنی راستش اصلا به ذهنم نرسید که اونا باید بیان کمک 

بخدا خواهر شوهرم میخاد برا شوهرش تولد بگیره حتی کیک تولداشونو شوهرم میخره میبره براش ولی مارو دعوت ن ...

عزيزم تايپکت قفل کن منم باردارم اسبا کشی کردم ب شوهرمم نگفتم کسی نيومد کمکم اتفاقا چون ازمادرم دورم ومريض بود هيچکسو نداشتم ولی بقيه ديدن گفتن عجب مادرشوهری نيومد کمک عروسش حتی نميگه بچم هست نيست زندست درعوض ما اصلا بهشون بی احترامی نميکنيم ن من ن شوهرم نااراحت باشم فقط قطع رابطه ولی اصلا نميگم نيومد کمکم انتظاريم ندارم توام جواب مادرشوهرتو بده ولی اگ ناراحتی بخاطر ساعتت ميتونی بخاطر اين موضوع دلگير باشی تايپکت قفل کن اعصاب خودتم خورد نکن