2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هی زنگ میزنه جوابشو نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درباره ی اسباب کشی خدایی از کسی نباید توقع داشت چون کار هر کسی نیست من خودم تازگیا اسباب کشی داشتم انقدر بدنم اسیب دیده که به خاطر این چیزا هیچ وقت نمیتونم از کسی کمک بخوام فردا چیزیشون بشه چون باید بیان کارهای سنگین بکنن دیگه بقیه اش که باید به سلیقه ی خودم باشه و فقط کارگر ماهر میتونه کمک بده

اما درباره ی ساعت و غیره شما حتما حق دارین توقع توجه و محبت داشته باشین از اونا ، اونا هم همینطور از پسرشون توقع دارن 

اما چیزایی که میگی و تعریف میکنی نشون از یه رابطه ی عادی نیست اینکه میگی اصلا دعوت نکردن یا اون یکی عروساشون رو روسرشون میذارن و غیره .. با ازدواجتون مخالف بودن ؟

عجب 
اره تیکه انداختم گفتم هیشکی نیس کمکمون کنه ولی بازم محل نداد حتی دخترش یامی نداد تعارف کنه ب خاهرامم ...

شاید مشکلی داشتن . دیدتو مثبت کن . والا من اولین بار تو نینیسایت دیدم که میگن مادرشوهر بی احترامی کرد ، با بی احترامی جواب بده

دور و اطرافم نهایت بی رحمی مادرشوهرو با احترام جواب میدن و نتیجه مثبتی هم دریافت میکنن. نمیفهمم رفتار خانمای اینجارو . به واسطه توقعاتشون انقدر پشت خانواده شوهر بد میگن که آتیش میندازن تو زندگی خودشون . بعدش میان لعنت خانواده شوهرو میکنن که آرامش زندگیمونو به هم ریخت

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
ازش شکایت می کردی که خرجی بهت نمیده اونم زن بارداااار واقعاکههه بعضیا چه سنگدلن واسه بچشم حاظر نشد ...

اره هی با شکمم حرف میزدم میگفتم مامانی گشنته؟بابایی چیزی نمیخره و... شوهرم میگفت بمیری هم هیچی نمیخرم پولم نمیدم بعد دو روز کارم ب بیمارستان کشید خودم تنها رفتم بیمارستات

کار ساده چیه شوهر استارتر ساعت اسی رو رفته داده به خونوادش این دیگه نون گرفتن نیس انگار شما همچینم ب ...

یه جوری میگید ساعت که انگار کل زندگی رو داده! بعدش هم شوهرش داده به خونوادش چه ربطی داره، والا من هم شده از وسایلم دادم مادرم ولی مردا رو این چیزا اینقدر حساسیت نشون نمیدن 

حالا ک اسباب کشیم تموم شده همه کارارو کردم هی زنگ میزنه منم جواب نمیدم 

جواب بده چون دعوا میشه بگو ببخشید گوشیم داره زنگ میخوره یا بگو آیفون زدن همسایمون در میزنه زود قطع کن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چه دلسوزی، کدوم بی انصافی، وقتی عروس کوچکترین چیز رو گنده میکنه دلیل بی انصافی اونا نیست، والا استار ...

من میگم اینقد هیشکی باهام حرف نمیرنه و خودشون ب خودشون حرف میزنن ک من سرم تو گوشیه

اون عروس ساده بوده که هرکی از راه میرسه سوارش میشه هرچیزی یه حدی داره احترام بزرگتر واحبه ولی بزرگتر ...

اوکی ، شما فکر کن ساده بوده ولی کل خانواده پدرم مادرمو رو سرشون میزارن . تمام عروسایی که مثال زدم تحصیل کرده و شاغل هستن و هرکدوم واسه خودشون تو جامعه ارج و مقامی دارن ، اینطور نیست ساده باشن. فقط انتظارتشونو از بقیه کم کردن و سرشون تو زندگی خودشونه🤗

The past can hurt, you can either run from it or learn from it