2777
2789
عنوان

حسودی شوهرم به خاستگار خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 78 پست

برای ازدواج خواهرم شوهر منم دقیقا اینطور شده بود در حالت عادی خیلی خوبه و اون یکسال خدا میدونه چقدر منو عذاب داد.. سعی کن هرچی میگه جوابشو ندی  و خیلی طرف خواهرت و شوهرش رو نگیری اگر چه خیلی سخته... اوایل شوهرم انگار که دشمن پیشش باشه طوری رفتار می کرد همه می فهمیدم از اون بدش میاد.. روز عقد با گریه رفتم

خدا رو شکر الان انقدر خوب شدن دقیقا مث دو تا دوست صمیمی.. الهی شکر که اون بحران رو رد کردم..

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه درست شه 

بستگی به رفتار تو داره

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
والا هنوز ندیدتش سرکارشه زنگ میزنه دنبال دعواس 

😂😂

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
چطور ؟؟اخه  

خیلی ساده 

مثلا میگه نامزد خواهرت خسیسه بگو عه من متوجه نشده بودم عوضش شکر خدا تو خوب دست ودلت بازه اونم انشالله نگاه میکنه به تو خوب میشه مثلا میگه نامزد خواهرت بی ادبه بگو چطور مگه؟حالا میاد از رابطه تو و بابام ادب و احترام یاد میگیره برخوردش اصلاح میشه 

اینجوری اونم روش نمیشه بد برخورد کنه 

اگر بگی نه خیلیم خوبه تو بدی تو حسودی  اون بدتر میکنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
باشه هم با این شوهر خوش نمیگذره

نه بابا

استارترم دیگه غلو میکنه اینجور باشه تمام مراسمای عقد باجناق و جاری باید آبروریزی راه بیفته

بخصوص اگه سطحشون بالاتر باشه

برای ازدواج خواهرم شوهر منم دقیقا اینطور شده بود در حالت عادی خیلی خوبه و اون یکسال خدا میدونه چقدر ...

خواهرت چند سالش بود اون موقع

میشه سن 4 تا تونو بگین

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
نه بابا استارترم دیگه غلو میکنه اینجور باشه تمام مراسمای عقد باجناق و جاری باید آبروریزی راه بیفته ...

😂😂😂👎

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
اونم عین بچها حسودی میکنه

اسی سن 4 تاتون رو میگی

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
با جناق داره میاد احساس میکنه اون دیگه از دور خارج میشه مردا عین بچه هان

باور کن خانما هم همینن .. نمونه ش اونایی که میان تایپیک جاری جدید می زنن.. ولی مردا بچه ترن

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

شوهرمنم خودبخود با شوهرخواهرم بده طوری که نمیزاره حتی اسمشو بیارم مردا خیلی حسودتر اززنهاهستن 

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿