2777
2789
عنوان

حسودی شوهرم به خاستگار خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی ؟

اینکه شوهرت به شوهر خواهرت از چ لحاظی حسودی میکنه 

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
با جناق داره میاد احساس میکنه اون دیگه از دور خارج میشه مردا عین بچه هان

اره بخدا شوهر منم همینه

تو خونوادم خییییلییییییی عزیزه الان یه کارایی میکنه خندمون میگیره

بعد شوهرم از این قیافه جدیا و مغروراست

این کارا رو میکنه اصلا بهش نمیاد😂😂😂

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
اخه خواهرمه چطور نرم

. وقتی تو جمع ضایعت کنه که بدتره از یه نظر حق داری خواهرته ولی اگه رفتی اصلا با شوهرت کار نداشته باش دستش اتو نده دنبال بهونه خالی بشه بهش بخند واحترام کن بظاهر

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
اره بخدا شوهر منم همینه تو خونوادم خییییلییییییی عزیزه الان یه کارایی میکنه خندمون میگیره بعد شوهر ...

مثلا چی کارایی؟ 

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

مردا همه حسودن😂😂😂😂😂محلش نده .اصلا جوابشو نده.هر چی گفت بگو آره.بگو تو دوماد ارشدِ مایی.ببخشا خرش کن.بگو تا باشخصیتی.تو اجتماعی هستی.پددر و مادرم همیشه تعریف تورد میکنن میگن فلانی تو جمع انقدر با شخصیته آدم‌کیف میکنه.خر کن تو مراسم ساکت باشه

وای دقیقا مثل شوهره من 

یه هفته به خواستگاری که اعصابه منو خورد کرده بود 

الانم همش مسخرش میکنه 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
وا عقد خواهرشه

باشه هم با این شوهر خوش نمیگذره

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
@لاکچریم   😂😂😂😂😁نظرت چیه

تجربه ندارم که 

اما میدونم دو روز دیگه باهم جور میشن و هم پایه میشن واسه هم

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌