خانما بدوویید کمکم کنید،وقتی پوشک دخترمو عوض میکنم بوی بدی ازش میاد شبیه بوی عفونت یا ترشحات واژن بزرگتراس البته زیاد بوش غلیظ نیس،و اینکه من هنگام عوض کررن پوشک با دستمال تمیز میکنمش زیاد با اب نمیشورمش مگر اینکه مدفوع کنه تا با اب تمیزش کنم امکان داره دلیلش این باشه یا خدایی نکرده مشکلی داره یا عفونت داره؟پوشکشم چهار یا پنج ساعت یبار عوض میکنمو دخترم سه ماهس خیلی میترسم تو این کرونا ببرمش دکتر بستریش کنه، یه چیز دیگه روزی دوسه بار سرفه میکنه طبیعیه یا سرما خورده؟من اصلا بیرون نمیرم که سرما بخوره ....
عزیزم نبر عفونت نیستچون منم حساس بودم و به دلیل استفاده از دستمال مرطوب دیگه نمیشستم فقط در شرایطی میشستم که پی پی میکرد دیدم بو گرفته بردم دکتر اطفال گفت مشکلی نداره فقط بعده هر بار پوشک بشور اگه ادرار آب خالی اگه مدفوع با شامپو بچه.الانم مشکلی نداره و کلا بو از بین رفت
دو روز بود تو شیرش قند مینداختم تا بخوره اخه شیرش بد طعم بود ننیخورد میتونه ازینم باشه؟مادر شو ...
عزیزم من دخترم یک هفته ادرارش بو میداد ،۱۱ ماهش بود ،ما هم بی تجربه، بعد یک هفته یکم تب کرد فکر کردیم از دندون ، بازم فقط آستامینوفن دادیم، یه روز دیدیم دست و پا بچه دقیقا رنگ کاربن، بدون ذره ای تامل شوهرم برده بود دکتر من کلاس بودم،دکتر گفته بود ثانیه ای با تشنج فاصله داشته، و انقدر دیر برده بودیم عفونت تو خونش رفته بود و ۱۱ روز بیمارستان بستری شد، دکتر نمیخواد ببری، برو یه کیسه ادرار کودک بگیر ،یا اگر بچه ات بچه با سرپا گرفتن ادرار میکنه خودت برو آزمایشگاه یه ظرف ادرار بگیر یا برو دلروخانه یه ظرف ادرار بگیر، قسمت جلو دخترت تمیز با شامپو بچه بشور ،نمونه ادرارش ببر آزمایشگاه، آزاد حساب میکنن فکر کنممیشه ۲۰ تومن ، من واسه آزمایش ادرار با اونکه هم دفترچه داریم هم تکمیلی دکتر نمی برم تا شک کنم نمونه ادرار می برم آزمایشگاه ،خودشم نمی خواد ببری