2777
2789
عنوان

بوی ادرار بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 22 پست
بدبختی اینجاس دکتر دخترم فقط چهار شنبه ها هست 😑 دکتر اطفال فقط یدونه داریم ت شهرمون 

ان شاءالله شوهرت میادمیبری .میتونی پیش ی دکتر عمومی بری آزمایش بنویسه انجام بدی حالا بعد اگه خواستی جوابش پیش متخصص ببر عفونت ادراری خیلی سخته 

عزیزم نبر عفونت نیستچون منم حساس بودم و به دلیل استفاده از دستمال مرطوب دیگه نمیشستم فقط در شرایطی میشستم که پی پی میکرد دیدم بو گرفته بردم دکتر اطفال گفت مشکلی نداره فقط بعده هر بار پوشک بشور اگه ادرار آب خالی اگه مدفوع با شامپو بچه.الانم مشکلی نداره و کلا بو از بین رفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو روز بود تو شیرش قند مینداختم تا بخوره اخه شیرش بد طعم  بود ننیخورد میتونه ازینم باشه؟مادر شو ...

عزیزم من دخترم یک هفته ادرارش بو میداد ،۱۱ ماهش بود ،ما هم بی تجربه، بعد یک هفته یکم تب کرد فکر کردیم از دندون ، بازم فقط آستامینوفن دادیم، یه روز دیدیم دست و پا بچه دقیقا رنگ کاربن، بدون ذره ای تامل شوهرم برده بود دکتر من کلاس بودم،دکتر گفته بود ثانیه ای با تشنج فاصله داشته، و انقدر دیر برده بودیم عفونت تو خونش رفته بود و ۱۱ روز بیمارستان بستری شد، دکتر نمیخواد ببری، برو یه کیسه ادرار کودک بگیر ،یا اگر بچه ات بچه با سرپا گرفتن ادرار میکنه خودت برو آزمایشگاه یه ظرف ادرار بگیر یا برو دلروخانه یه ظرف ادرار بگیر، قسمت جلو دخترت تمیز با شامپو بچه بشور ،نمونه ادرارش ببر آزمایشگاه، آزاد حساب میکنن فکر کنم‌میشه ۲۰ تومن ، من واسه آزمایش ادرار با اونکه هم دفترچه داریم هم تکمیلی دکتر نمی برم تا شک کنم نمونه ادرار می برم آزمایشگاه ،خودشم نمی خواد ببری

با ابو صابون که میشورمش بوش از بین میره صابون استفاده نکنم؟

صااااااابون؟ 

صابون قلیاییه و بدتر میکنه ، نمیخوای که بوش بره ، حتما ببر آزمایش ادرار بده احتمالا زیاد عفونت ادراریه ببرش حتما دکتر

عزیزم نبر عفونت نیستچون منم حساس بودم و به دلیل استفاده از دستمال مرطوب دیگه نمیشستم فقط در شرایطی م ...

انشالله همینطور که شما میگید باشه ازین به بعد میشورمش ببینم از بین میره یا ن