2777
2789
عنوان

خانما چقدر اهل مهمونی رفتن هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 60 پست
ما ک هیچ کس خونمون نمیاد و بشدت دلم گرفته از این موضوع ... با جاریم و مادر شوهرم همسایه هستیم .. یه ...

واقعا میفهمم.فامیلامون شهرستانن اینطورن.فکر کن یک کوجه فاصله دارن ولی رفت و امد نمیکنن.نهایت سالی سه بار بعد از شام برن خونه ی هم

یا عزاداری جمع بشن.

واقعا اینطورم خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره قطعابرحال زندگی مشترکه، هرچیزی که واسه طرفم هست باید واسه منم باشهما حدودا یکبار در ماه یه وعده ...

چقدر خوبه اینطور.واقعا به نظرم خیلی شما با درکید

من مجردم واقعا قانون خانواده م رو دوست ندارم.طوریه هر شب باید دیگرانو تحمل کنم.

هر چیزی به اندازه و حد خودش خوبه.

خونه پدری رفت و آمدمون کم بود بیشتر اقواممون شهر دیگن ازدواج کردم الان همون رفت و امد کم رو هم نداریم تولدی بشه دعوت کنن یا دعوت کنیم یا عید بشه بیان یا ما بریم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه همه با هم یا قطع رابطه ایم یا خیلی کم رفت و امد داریم در حد عید به عید یا نهایتا سالی ۲ بار

به نظرم بهتره

ادمای که ارزش دارن خوبه باهاشون رفت و امد کرد.

از رابطه با اکثریت بدم میاد وقتی مهمونی تموم میشه میگم کاش نمی‌رفتم لذت نمی‌برم انقد که گفتگوها از س ...

منم.وقتی میشینی توو جمع.فقط فضولی میکنن ..مسخزه مبکنن غیبت میکنن

راجب همه صدق نمیکنه.ولی فامیله بد کلا نباید رفت امد کرد.دوری فقط.در حد احوال پرسی