2777
2789

بچه ها من این روزا یه چیزایی می‌شنوم درباره زندگی مشترک خودم تردید می کنم 

امروز تو یه جمعی حرفش شد من گفتم صبح ها همیشه باهم صبحانه میخوریم و میریم سرکار . ناهارم که خونه مادرشوهرم هستیم همیشه شامم خونه خودمون . لباسای  شوهرم رو اتو می کنم.  واسه سرکار هم برای خودم هم برای اون همیشه شبا میوه و لقمه و تنقلات یه چیزی میذارم . فلاکس چاییش رو هم صبح ها پر می کنم . لباس کاراش رو هم هر روز میشورم . یعنی میندازم مینی واش میشوره . سرما خورده بود تازگیا کلی براش ابمیوه گرفتم خودم و سوپ و اش پختم و دو روزم مرخصی گرفتم نرفتم سرکار موندیم خونه بهش رسیدم . بعد یکی برگشت گفت مگه مامانشی آنقدر لوسش میکنی ؟ آنقدر تند نرو یادش میره زن داره 

من یه لحظه واقعا شوک شدم . یعنی درست میگن ؟ من شوهرم رو لوس میکنم ؟ بنظر خودم این چیزا همیشه عادی بوده و یه جورایی محبت زن و شوهری بوده بینمون .

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اتفاقا دروغه 

من مردم و مجرد واقعا این زندگی مگه چنروزه که زن و شوهر محبت رو از هم دییگه دریغ کنن اونم با این استدلال که مرو میشه طرف مقابل همه دوستان متاهلم از کمبود توجه همسرشون ناراحتنشاید به زبون نیارن جلوی خانماشون ولی ناراحتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریدم دهن هر کی مخالف اینکاراست

ببخشید بی ادبانه گفتم

ولی اگه این کارا رو نکنیم پس چیکار کنیم؟

گوش نده و فرار کن اینا همونایین که کثافت از زندگیشون میباره

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

اون خانوم بهم گفت هرچی ناز،و ادات بیشتر باشه شوهرت هم حریص تر میشه . من ابدا درباره روابط جن سی خودمون تو جمع حرف نمیزنم ولی اون میگفت ببخشید هر وقت شوهرت اشاره کرد با سر نرو بفهمه چقدر مشتاقی . لوس باش همیشه غذا نپز موهات همیشه رنگ داشته باشه ناخن و مژه داشته باش و لباس های متنوع بپوش و سعی کن همیشه براش خرج بتراشی و و و 

بچه ها دلیل این دودل شدن و ناراحتیم اینه ک شوهرم یکبار چند ماه پیش با دوست دختر دوران مجردیش بهم خیانت کرد . و دوران وحشتناکی رو گذروندم تا تونستم کنار بیام و خودمو قانع کنم دیگه بهش فکر نکنم و ببخشمش و به زندگی عادیمون برگردیم . و واقعا نمیدونم دلیل این خیانت همین چیزاست ک میگن یا نه . من واقعا آنقدر لوسش کردم که رابطمون مادر پسری شده نه زن و شوهری ؟

برحال تا یه حدی طبیعی و عادیه... زن و شوهرین برحال 

بیشتر از اون باشه، به قول مامانم که میگه زنش شد مادرش، مرده ام رفت عروس آورد واسش

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭