2777
2789
عنوان

خانما برای تسلط به اعصابتون چیکار میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا اهل حرف زدن نیستم اتفاقا بخاطر اینکه تو خودم میریزم و یکی بخواد سر به سرم بذاره اون موقعس که ...

اخه منم درونگرام

بعضی وقتا خیلی عصبانی میشه ولی توی خودم میریزم، واین خیلی بده چون متاسفانه آدمای درونگرا بیشتر در خطر مریضی به خصوص سکته‌های قلبی و مغزی هستن

😔😔😔

قبلا خیلی اروم بودم.ریلکس.اصلا عصبی نمیشدم.

کلا لبخند رو لبم بود همش

همیشه چیزای بد و ناراحت کننده هم ناراحت و عصبیم نمیکرد.میخندیدم

گاهی برا سبک شدن شب یه کم گریه بعدم زااارت خوابم میبرد😂

هعی قربون همون روزا

الان شبا عین جغدم روزا خواب

خیلی بد شدم.خیلی

میفهمم بد شدم.نمیتونم کاریش کنم

هر روز یا یه روز درمیون گلاب میخورم😑

و پروپرانول

ارومتر میشم اما نه اونجور که دیگه عصبی نشم.

گاهی مغزم میخواد بترکع🤯از شدت عصبانیت

حس میکنم الان رگاش پاره میشن😭

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
عزیزم شما آدم برون‌گرا هستی آدم درونگرا کمتر عصبی میشه و بیشتر عصبانیتش رو توی خودش میریزه

منم درونگرام.بالارو بخون چی بودم چی شدم

تو کل دوران مدرسه ,مدرسم یکی بود و خب همکلاسیا و دوستا میشناختن منو کلا

معروف بودم به کسی که همش میخنده.شاده.عصبی نیست.خیلی ارامش داره و درونگراس و ...

حالا شدم اون که گفتم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
قبلا خیلی اروم بودم.ریلکس.اصلا عصبی نمیشدم. کلا لبخند رو لبم بود همش همیشه چیزای بد و ناراحت کننده ...

دقیقا اینایی ک گفتیدمنم هستم..خیلی بده من فکرمیکنم شایداینک تنظیم خابمم ریخته بهم بی ثاتیرنیس روی اعصابم

الان امتحان میکنم ان شاالله نتیجه بده مرسی عزیزم

خواهش عزیزم انشاالله سوره والعصر زیاد بخون

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
قبلا خیلی اروم بودم.ریلکس.اصلا عصبی نمیشدم. کلا لبخند رو لبم بود همش همیشه چیزای بد و ناراحت کننده ...

عزیزم منم همینطور میدونم خیلی بد شدم بقیه هم میگن ولی نمیدونم چیکار کنم داره روی زندگیم تاثیر منفی میذاره

دقیقا اینایی ک گفتیدمنم هستم..خیلی بده من فکرمیکنم شایداینک تنظیم خابمم ریخته بهم بی ثاتیرنیس روی اع ...

والا من خوابمم سرجاش بود

این اعصاب داغون باعث شد چند شب خواب نرم .

میدونی الکی اعصابم خورد میشه

و از شدت فشار سرم خواب نمیرم.الانم در خدمتم مثل جغدا.خخخخخ

عزیزم منم همینطور میدونم خیلی بد شدم بقیه هم میگن ولی نمیدونم چیکار کنم داره روی زندگیم تاثیر منفی م ...

منم.شوهرمم میگه همش😶

منم درونگرام.بالارو بخون چی بودم چی شدم تو کل دوران مدرسه ,مدرسم یکی بود و خب همکلاسیا و دوستا میشن ...

عزیزم کاش یه نتیجه خوب پیدا کنیم بتونیم از پسش بربیایم

والا من خوابمم سرجاش بود این اعصاب داغون باعث شد چند شب خواب نرم . میدونی الکی اعصابم خورد میشه و ...

عزیزم میدونم منم دارم به این اخلاق گندم فک میکنم خوابم نمیبره

منم درونگرام.بالارو بخون چی بودم چی شدم تو کل دوران مدرسه ,مدرسم یکی بود و خب همکلاسیا و دوستا میشن ...

آره عزیزم

مشکلات و‌ مرور زمان خیلی آدم رو تغییر میده

من خودم به شخصه همیشه توی فکر میرم و اصلا مثل قبل نمیتونم بی‌خیال بشم، کوچکترین مشکلات ذهنم رو مشغول میکنه و فکر و خیالش دیوونم میکنه

منم مثل شما‌شب‌ها نمیتونم بخوابم

عزیزم کاش یه نتیجه خوب پیدا کنیم بتونیم از پسش بربیایم

شنیدم اسطوخودوس خوبه

ولی خوردم

هر شب.پریود نمیشدم.۵ ردز از موعد گذشته بود.دیگه نخوردم و چند روز بعدشدم😑

تو تاپیک شیوانا دیدم که برا ریزش موعه

گفته بود این اروم میکنه و ارامش میده

چند نفر دیگم گفته بودن تا میخوردنش پریود نمیشدن😑