2777
2789
عنوان

مامانا بارداارا بيايين لطفا

163 بازدید | 17 پست

جنسيتي كه توي ازمايش سلفري زده قطعيه

چندتا تاپيك خوندم گفتن اشتباه زدن براشون

معمولا دخترو اشتباه ميكنن يا پسر؟

خدايا تمام اميد من تويي.. فقط از تو ميخوام...

صدرصد  قطعیه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سل فری منم دیروز دادم خیر ۱۰۰ درصد قطعیه  کی گفته ۳/۵میدیم‌ک قطعیه وگرنه ۱۸هفته با ۱۰۰تومن میری ...

تو نيني سايت چندنفر گفتن اشتباه زدن براشون

تو نيني سايت چندنفر گفتن اشتباه زدن براشون

غیر ممکنه مگر در یک صورت بگن دختر بخاطر دیر دیده شدن کروموزوم y  که بعدا پسر شه بگن پسر اون y  رو دیدن وگرنه مادر که این کروموزومو نداره برا جنس مونث که مادره xxهستش 

غیر ممکنه مگر در یک صورت بگن دختر بخاطر دیر دیده شدن کروموزوم y  که بعدا پسر شه بگن پسر اون y&n ...

فکرتو درگیر نکن الکی منم خیلی پیگیر بودم نهایتم همون میشه که ازمایشت گفته فقط دعا کن سالم و سلامت به دنیا بیاد بارداری بی خطری داشته باشی فقط این مهمه

فکرتو درگیر نکن الکی منم خیلی پیگیر بودم نهایتم همون میشه که ازمایشت گفته فقط دعا کن سالم و سلامت به ...

ان شاءالله 

اميد به خدا