2777
2789
اشتباه نمیکنم. چیز زیادی هم نمیخام فقط یه صفحه اسکرین اگه دستم بیاد کافیه. شوهرم خدای حاشا کردن و فل ...

اسكرين شات براي دادگاه مدرك نيست 

واي بيچاره دختر اون خانومه و بچه هاش و شما و شوهر اون وايييي

>*
اسكرين شات براي دادگاه مدرك نيست  واي بيچاره دختر اون خانومه و بچه هاش و شما و شوهر اون واي ...

دادگاه نمیخام برم که. فقط میخام جلوی اینکارو بگیرم همین..... چون فامیله و من نمیتونم تحمل کنم اثباتش فقط با داشتم چت ها ممکنه. وگرنه زیر بار نمیرن آنقدر که موجه و سر سنگین هستن هر دو 

کاربر قدیمی هستم با چهره ای جدید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اي واي چي بگم فقط روشون بازتر ميشه و پرروتر ميشن  بيچاره تر از همه بچه ها

جیگرم کبابه بخدا. بچه های دسته گل پر پر میشن این وسط. بگو زن حسابی چی توی زندگی من دیدی که جذبت کرد؟ هیچی من با اون قابل مقایسه نیست. شاهانه داره زندگی می‌کنه. فقط به اندازه تمام زندگی من لباس توی کمدش داره. من مستاجر تو غربت با یه حقوق چندرغاز 😔

واي شايد حسادته به وجودت هست....رابطه فيزيكم داشتن؟؟؟؟

نه‌ رابطه نبوده. چت واتساپ هست. همین الان با یه لبخند ملیح داره چت میکنه

جالب اینجاست یه جوری عاشق منه و دوستم داره که دارم خفه میشم. منو بچه ها رو میپرسته ها ولی نمیدونم این چه کاریه داره چت میکنه 

[QUOTE=169713621]نه‌ رابطه نبوده. چت واتساپ هست. همین الان با یه لبخند ملیح داره چت میکنه جالب اینجا ...

کاش بتونم یکیو پیدا کنم واتساپ اون خانوم رو برام هک کنه. دخترش از من بیشتر استرس داره. بچه بیچاره داره چه زجری میکشه الهی بمیرم براش 

کاش بتونم یکیو پیدا کنم واتساپ اون خانوم رو برام هک کنه. دخترش از من بیشتر استرس داره. بچه بیچاره دا ...

عزيزم واتس آپ اون خانوم بايد حتما گوشيش بيوفته دست اما دخترش ميتونن، چرا شوهرتو هك نميكني؟؟؟؟

>*
عزيزم واتس آپ اون خانوم بايد حتما گوشيش بيوفته دست اما دخترش ميتونن، چرا شوهرتو هك نميكني؟؟؟؟

دخترش باهام همکاری میکنه اگر بخام. یه بار با شماره خانومه یه وات نصب کردم دخترش کد رو خوند برام زدم اومد برام ولی چند دقیقه بعد بهم زنگ زد گفت واتساپ مامانش پاک شده منم مجبور شدم حذفش کردم

شوهرم خیلی تیز و زیرکه میفهمه هک شده برام بیشتر باعث دردسر میشه. 

دخترش باهام همکاری میکنه اگر بخام. یه بار با شماره خانومه یه وات نصب کردم دخترش کد رو خوند برام زدم ...

فايده نداره بايد يه تبلت بدي دست دخترش كد مادرشو اسكن كنه شوهرتم عمرا بفهمه با اسكن كد

>*
فايده نداره بايد يه تبلت بدي دست دخترش كد مادرشو اسكن كنه شوهرتم عمرا بفهمه با اسكن كد

هم گوشی اضافه دارم هم تبلت. اما باید یه کاربلد باشه اینکارو بکنه. خودم اعتماد به نفس برای انجام این کار ندارم. فردا میرم بیرون ببینم کسی میتونه کمکم کنه. فقط یه صفحه از چت هم اگه باشه کافیه. چون تمام وقتایی که آنلاین بودن رو دارم. ولی چتاشون رو ندارم که حرفم اثبات بشه. 

ميخاي بدي به شوهر زنه؟؟؟؟ فكر نميكنم بهتر بشه وضع

نه‌ میخام خودمون سه تایی رودر رو حرف بزنیم ببینم دلیلشو چیه. من چی کم گذاشتم یا شوهر بیچاره اون آخه چی کم گذاشته براش که زده زیر دلشون 

بخدا یه تیکه از وسایل زندگی اون خانوم از مال جهازش نیست همرو عوض کرده و توی یه خونه شخصی لوکس داره زندگی می‌کنه کیفش پر پول هرچی بگی توی خونش گیر میاد. انشالله خدا بیشتر بهشون بده ولی زندگی اونا با مال ما اصلا قابل قیاس نیست. میخام ببینم چی بود تو زندگی من که اینو جذب کرده تا نصف شب میشینه چت میکنه