2777
2789
واي چي بگم شايد ارضاي جنسي و عاطفي نيست

بخدا از نظر عاطفی آنقدر شوهرش هواشو داره. هر چی بخاد براش تهیه میکنه تو کارای خونه که نگم چه جور مرد فعال و همه کاری میکنه. از جشن سالگرد ازدواج و جشن تولد مفصل با مهمان براش میگیره. حتی به خانواده زنه از نظر مالی کمک میکنه خبرشو دارم. بچه هاش از هر نظر تامین هستن هر کلاسی بخان برن هر لوازمی بخان تهیه میکنه. یه ماشین دربست هم در اختیارشون هرجا میخان برن میاد از در خونه میبره میاره و خلاصه بگم تو وضعیت رفاهی و عاطفی خوبی هستن. دیگه روابط خصوصیش ن رو نمیدونم 

اما به نظرم هیچ جوری نمیشه اینکارو توی محیط فامیلی توجیه کرد نه از طرف مرد نه از طرف زن. بخدا اگه یه زن غریبه بود با شوهرم اینقدر آتیش نمیگرفتم 

کاربر قدیمی هستم با چهره ای جدید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.