2777
2789

من برای زیست میخوام تست زدن رو شروع کنم

آیکیو دارم واسم سخته

کتاب تک‌ پایه خیلی سبز هم دارم که حس میکنم خیلی زیاده تستاش نمیرسم تموم کنم تا اسفند

لطفا بگید چیکار کنم؟بابام راضی نمیشه کتاب بخره واسم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون تک پایه ها رو کار کن، ولی سعی کن آیکیو رو ول نکنی تستاش خوبن

آزمون میدی؟

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

یکی درمیون بزنم؟ حس میکنم کامل نخوندم اونجور

اره دیگه یا یکی درمیون بزن یا اگه کتابت سوالای نکته دار مشخصه اونارو بزن یا اگه ازمون جمع بندی داره اونارو 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

همون تک پایه ها رو کار کن، ولی سعی کن آیکیو رو ول نکنی تستاش خوبنآزمون میدی؟

میخوام از این به بعد دیگه ازمون هم بدم 

تک پایه هارو کامل بزنم؟یکی درمیون بزنم نتیجه میگیرم؟

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

میخوام از این به بعد دیگه ازمون هم بدم تک پایه هارو کامل بزنم؟یکی درمیون بزنم نتیجه میگیرم؟

خوبه آزمون حتما شرکت کن، یا دفترچه هاشونو تو خونه بگیر بزن

تک پایه ها رو زوج و فرد بزن، مثلا الان داری فصل 1 زیست دهم میخونی، امروز تستای زوجشو میزنی فردا تستای فردشو، اگه تایمت محدود بود مثلا زوجا رو نزن،

ولیییی مهم ترین چیز تحلیل تست و آزمونه، نحات دهنده اس

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

اسی اگه به دعا بود الان همه مولتی تیلیاردر بودن

دعا خیلی تاثیر داره عزیزم منم برای شما خوندم  

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خب باشه الان میخونم واست

خیر ببینی عزیزم