2777
2789
عنوان

بچه رو از مامانش جدا کرد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر خیلی اذیت شدد خیلیی مجبور به این کار شد

در دعوا و زندگی مشترک هر دو مقصرن به نسبت ها مختلف اما اون بچه به خواست و علاقه خودش به جود نیومده بی گناه ترین فرد داستان همون بچه است 

ایقد بدم میاد ک یه خانواده باهم اختلاف دارن و حتی پای مغازه دار محله رو میکشونن ب زندگیشون ...

دقیقا خواهرو برادر احمق من خواستن منو بی ابرو کنن که از حقم بگذرم خدا لعنتشون کنه

برا همینه هی میگن حق حضانتو بگیرید قبل عقد...

چرا باید بگیریم وقتی دادگاه خودش اجازه میده بچه رو ببینیم در کل بچه مال دونفر هست فقط بچه پیش باباست و خرجشو اون میده نه مادر به نظر من که بهتره

چرا باید بگیریم وقتی دادگاه خودش اجازه میده بچه رو ببینیم در کل بچه مال دونفر هست فقط بچه پیش باباست ...

خب قانونا بچه مال مرده ک قانون اشتباهی هم هس 

حضانت هم با پدره در اصل میتونه اجازه نده زن ببینه بچرو 

برای همین هم بهتره این حق رو زن از اول مثل مرد داشته باشه مثل حق طلاق ک مرد داره قانونا ولی زن ن 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
خب قانونا بچه مال مرده ک قانون اشتباهی هم هس حضانت هم با پدره در اصل میتونه اجازه نده زن ببینه بچرو ...

خوب اگر قانون میگفت مال زن اشتباه نبود !؟ 

در کل مال کسی نیست مال دو طرف هست چون در هفته ۲ روز پیش مادر خرج و مخارج و مسکن هم به عهده مرد چرا باید مسئولیتی رو از دوش مرد بردارم بزارم روی دوش خودم

خوب اگر قانون میگفت مال زن اشتباه نبود !؟ در کل مال کسی نیست مال دو طرف هست چون در هفته ۲ روز پیش ما ...

برداشته نمیشه 

حق دو طرفه میشه ینی هم شما مسئولی هم اون 

اگ زن هم حق حضانت داشته باشه دیگ مرد اینطوری 

مثل کیس اسی نمیتونه زور بگ، بگه بچتو نبین 

چون دو طرف حق دارن بابت بچه 

و خب درستشم اینه 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏