2777
2789
اره فک کنم استوری رو میشه مخفی دید یا بازدید این چیزا 

آهان مرسی🙏❤

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلیشو خب از گوگل پلی دان کن

گوگل پلی برای من جی بی واتساپ نداره

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بله ميشه انجام داديم البته واسه اينكه گروه مدرسه بچه ها بياد رو تبلت

ممنونم. فردا برم ببینم یه موبایلی میتونه اینکارو انجام بده برام. دارم دیوانه میشم 😔

کاربر قدیمی هستم با چهره ای جدید  
اگه خيانت شوهرته اول سعي كن جنبشو داشته باشي و درست عمل كني من يكيو ديدم اينكارو كرد ديوانه شدددد

دیوانه شدم. ازش عبور کردم. ولی چون فامیله نمیتونم بی تفاوت بشینم و نگاه کنم. این قضیه آخرش با خون تموم میشه باید جلوشو بگیرم. کاش یکی بود کمکم کنه 😔

دیوانه شدم. ازش عبور کردم. ولی چون فامیله نمیتونم بی تفاوت بشینم و نگاه کنم. این قضیه آخرش با خون تم ...

مراقب باش خيلي با يه مشاور تلفني صحبت كن مشخصه بهم ريختي خيلي سخته اما اشتباه شما هم همه چيزو نابود ميكنه 

فقط اميدوارم بچه نباشه وسط

>*
مراقب باش خيلي با يه مشاور تلفني صحبت كن مشخصه بهم ريختي خيلي سخته اما اشتباه شما هم همه چيزو نابود ...

6 تا بچه این وسط هست و یه فامیل بهم پیوسته. دختر اون خانوم 14 سالشه بمن گفت مامانم با شوهر شما چت میکنه 

مراقب باش خيلي با يه مشاور تلفني صحبت كن مشخصه بهم ريختي خيلي سخته اما اشتباه شما هم همه چيزو نابود ...

اشتباه نمیکنم. چیز زیادی هم نمیخام فقط یه صفحه اسکرین اگه دستم بیاد کافیه. شوهرم خدای حاشا کردن و فلسفه بافیه. اگه مدرک نداشته باشم یه کاری میکنه خودم محکوم بشم