2777
2789

تاپیک قبلی درباره هایمن تعطیل شد مشکلی نیست به یادگار اینجا بمونه مقاله ای از سایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حتما مطالعه کنید

https://nahad.qiau.ac.ir/index.aspx?key=docs&id=1895

تابو به معنی ممنوعیت هاست مثل این جمله

«این کار را نباید انجام بدی چون هیچوقت در خانواده ما کسی انجام نداده» و...درباره کلمه تابو داخل گوگل جستجوکنید

مطالعه تاریخ بهمون یادآوری میکنه همیشه آدم های هستند جلو حقیقت میخوان بگیرند اما خورشید حقیقت پشت بزرگترین ابرها نورش معلوم میشه 

وقتی صدسال پیش اولین مدرسه دخترانه درشهررشت بازشد ملت ایران مردان رشتی بی غیرت خطاب کردند چون اجازه تحصیل به دخترانشون دادند وامروز توی دورترین روستاها ایران پدرانی هستندکه گرفتن دیپلم برای دخترانشون واجب میدونند وحتی من ازنزدیک پدری دیدم برای اینکه دخترش دانشگاه بره دام هاشو فروخت  الان دخترش درآلمان تحصیل میکنه.

بیاییم اولین پنگوئن باشیم

جلو بچه هاتون میبوسین‌همسرتونو؟ این کار درسته یا غلط قدیمیا میگفتن زشته ولی من‌نمیفهمم چرا زشته😕

ولی همون ها که ایراد میگیرند جلو هم دعوا میکنند   کاش عشق ورزیدن بهم یادبدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو بچه هاتون میبوسین‌همسرتونو؟ این کار درسته یا غلط قدیمیا میگفتن زشته ولی من‌نمیفهمم چرا زشته😕

آره جلوی بچه عربده بزنن دعوا کنن اشکال نداره زشت نیست

ولی همو ببوسن زشته چون بچه محبت رو یاد میگیره.

البته حد و حدود باید حفظ بشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دقیقا منم‌همینو میگم دیگه

هزارتا فحش میداذن پدرمادرم به هندیگه

ولی یباز محبت نکردن ببینم😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
چون‌چشم‌گوشش باز میشه میرع با نامحرم‌ چیزی که الان ماهواره عادی کرده و گناه زیاد شده  دختر را ...

منم همین میگم باید به بچه یادبدیم ازخودشون محافظت کنند واگه اتفاقی براشون افتاد مخفی نکنند متاسفانه درد جامعه ما پنهانکاری دختراوپسراهاست

ببين عزيزم بوسيدن اشكالي نداره

بوسيدني كه حالت جنسي داره و اصولا هر كاري كه حالت جنسي داره نبايد جلوي بچه انجام شه

بله می بوسم همسرمو ، و همسرم هم متقابلا 

پسرمم بغل می کنم چه من و چه همسرم ، می بوسمش و بهش میگم برام مهمه و دوسش دارم و دوستای همدیگه هستیم غیر از مادر و فرزند بودن 

آره جلوی بچه عربده بزنن دعوا کنن اشکال نداره زشت نیست ولی همو ببوسن زشته چون بچه محبت رو یاد میگیره ...

مثلا ازنظرروانشناسی میگن لب کودک نبوسید ولی من دیدم پدربزرگا ومادربزرگا این کارمیکنند این اشتباست ولی پدرومادرحتما باید گونه هم پیشونی هم ببوسند بچه آرامش بگیزه

استارتر موضوع تاپیکتو پسندیدم.

من مجردم ولی از وقتی مثنوی مولوی رو خوندم و دیدم مولوی که از شیخ های  دین بود چندتا داستان س‌کسی توش داره فهمیدم مسائل جنسی هیچ وقت نباید تابو بشن.باید حد و حدود رعایت بشه اما این که کلا سرکوب بشه اشتباهه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

سفر تنهایی یا مجردی با دوستای یه دختر

این واقعا خیلی بی معنیه چون حتی رفت و آمد تو روزه و شهر مقصد کاملا امنه ولی بازم اجازش نیست😑😑😑

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
آره جلوی بچه عربده بزنن دعوا کنن اشکال نداره زشت نیست ولی همو ببوسن زشته چون بچه محبت رو یاد میگیره ...

دقیقا ، جلوی بچه دعوا میکنن و کتک کاری و حرفای زشت 

اما تو اتاق خواب آشتی میکنن

بچه کشمکش و دعوا رو می بینه و یاد میگیره اما یاد نمیگیره معذرت خواهی و آشتی کردن رو 

مثلا ازنظرروانشناسی میگن لب کودک نبوسید ولی من دیدم پدربزرگا ومادربزرگا این کارمیکنند این اشتباست ول ...

دقیقا.

اصلا یه قانونی تو روانشناسی هست به نام بیست ثانیه آغوش.درباره اینه که همسر رو جلوی بچه در آغوش بگیرن تا اونم  محبت رو یاد بگیره.یا مثلا گونه و پیشونی هم رو ببوسن که مورد نداره.

تو مملکت ما این کارو تو جمع زشت میدونن😑

بله می بوسم همسرمو ، و همسرم هم متقابلا  پسرمم بغل می کنم چه من و چه همسرم ، می بوسمش و بهش می ...

خیلی عالی اینجوری واقعا محبت تکثیرمیشه اون فرزندباآرامش میتونه زندگی موفقی داشته باشه   

دقیقا. اصلا یه قانونی تو روانشناسی هست به نام بیست ثانیه آغوش.درباره اینه که همسر رو جلوی بچه در آغ ...

این همون تابو که میتونه شکسته بشه وچقدرعشق ومحبت توی خانواده زیادمیکنه کاش همه تجربه اش کنند