2777
2789

چن وقت پیش ی نفر بمن پیشنهاد. ازدواج داد گفتمش بدرد من نمیخوری برا خواهرم مناسبی بعد اینکه مامانم با خواهرم رفتن بیرون دیدنش من فهمیدم طرف متاهل ابروم رفت الان امشب خونمون دعوا بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بر فرض مجرد بود چرا به خواهرت پیشنهاد دادی وقتی یه خودت قبلش پیشنهاد ازدواج داده واقعا درک نمیکنم چطوری

پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه

خودم فهمیدم ک متاهل آرزوم میکنم بمیرم

دور از جون شما چکاره بودی نمیدونستی خب

تقصیر شما نیست

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

کی معرفیش کرده بود؟

چطورفهمیدی؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

چطور میتونی کسی که شما رو پسندیده و شما ردش کردی رو به خواهرت پیشنهاد بدی ؟ بعد اگه ازدواج کنن حس بدی نداری

خیلی حس بدیه به نظر من

خواهرتم باید عزت نفسش پایین باشه که قبول کنه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40