2777
2789
عنوان

تابو هایی که مادران وپدران باید بشکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 43 پست
خیلی عالی اینجوری واقعا محبت تکثیرمیشه اون فرزندباآرامش میتونه زندگی موفقی داشته باشه    

شبها قبل خواب پسرم وقتی مارو می بوسه بعدش میگه خب شما هم همدیگرو ببوسید و صداش بلند باشه من بشنوم و شب بخیر بگید 

اگر بچه از من و پدرش بوسیدن و در آغوش گرفتن و محبت رو یاد نگیره کجا باید یاد بگیره ؟ 

از دوستاش ؟ از مجازی ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبها قبل خواب پسرم وقتی مارو می بوسه بعدش میگه خب شما هم همدیگرو ببوسید و صداش بلند باشه من بشنوم و ...

الهی   

مخصوصا بچه ها باوجود این شرایط بیشتربادوستاشون ارتباط دارند اگه پدرومادرفقط یه مدت فراموش کنند اون بچه خیلی آسیب میبینه

الهی     مخصوصا بچه ها باوجود این شرایط بیشتربادوستاشون ارتباط دارند اگه پدرومادرفقط یه ...

پسر من حدود ۱۱ سالشه و اصلا براش عجیب نیست این موضوع

از بچگی همیشه این رو دیده ، و اگر یه وقتایی به شوخی بگم با بابات قهرم خیلی راحت میگه بابایی اگه مقصری برو مامانو بغل کن ماچش کن از دلش در بیار 

چه دختر و چه پسر بچه باید دوست داشتن و محبت رو ببینه و لمس کنه 

وقتی بدونه واقعا عزیزه و دوسش دارن و جایگاه داره تو خانواده ، برای پرسیدن و یاد گرفتن هر چیزی اول میاد سراغ پدر و مادرش 

نه اینکه بره سمت دوست و ....

سفر تنهایی یا مجردی با دوستای یه دختر این واقعا خیلی بی معنیه چون حتی رفت و آمد تو روزه و شهر مقصد ...

اینو باید خیلی کارکرد دخترا روشهای اغنایی یادبگیرند

منم اولین بار توی 15 سالگی بادوستم تنهایی بیرون رفتم  بعنوان تک دخترواقعا خیلی دیربود بنظرم یکی ازکارهایی که میکردم جز به جز برای مامان وبابام تعریف میکردم مخصوصا اینکه گم میشدم هربار   کم کم این اعتماد درونشون ایجاد شد من اولین مسافرت تنهایی توی 18 سالگی رفتم والبته خداشکر مامان وبابام مذهبی نگران این بودند ولی من همیشه اونا رو میترسوندم که ممکن بی دست وپا باربیام  

پسر من حدود ۱۱ سالشه و اصلا براش عجیب نیست این موضوع از بچگی همیشه این رو دیده ، و اگر یه وقتایی به ...

چقدرخوبه پسرهای آگاه تربیت میکنید  خیلی ازمشکلات بعدازدواج بخاطر تربیت غلط پسرهاست  حالا دخترا کمی مطالعه میکنند  واقعا ممنونم ازهمیچین والدینی خوش بحال پسرت  

اینو باید خیلی کارکرد دخترا روشهای اغنایی یادبگیرند  منم اولین بار توی 15 سالگی بادوستم تنهایی ...

ما شهرمون تا قم دو ساعت راهه بهشون میگم میرم قم دوستم میاد دنبالم میریم یکم‌میگردیم و میریم از دور حرمو زیارت میکنیم منو میرسونه ترمینال بعد برمیگردم با اینکه ۲۳ سالمه نمیزارن😑 

البته دانشگاهم تهران قبول شدم میگن باید با داداشت بری بیای😐😒

بهم اعتماد دارن ولی نمیدونم چرا همچین میکنن☹😭

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
استارتر موضوع تاپیکتو پسندیدم. من مجردم ولی از وقتی مثنوی مولوی رو خوندم و دیدم مولوی که از شیخ های ...

دقیقا توی منابع اسلامی ما چقدر کتاب داریم درباره این موضوع ولی متاسفانه سنت ها عامیانه مارو دور کردند ازاصل دین  مثلا کتاب حلیه المتقین جزییات رابطه نوشته اونم با روایت وحدیث درست ازپیامبرواهل بیت یا یکسری کتاب هست با عنوان بهشت خانواده با منابع اسلامی خیلی بیشترازفیلمهای پ رون  توضیح داده پس هرگز این چیزها تابو نبوده دردین اسلام

ما شهرمون تا قم دو ساعت راهه بهشون میگم میرم قم دوستم میاد دنبالم میریم یکم‌میگردیم و میریم از دور ح ...

منم مثل تو خارج ازاستان درس خوندم خودم ته دلم واقعا میترسیدم ولی ازطرفی به مامان وبابام میگفتم مثلا من توی اتوبوس میشنم  وقتی رسیدم تاکسی یا مترو میشینم فلان ساعت میرسم خودشون تماس میگرفتندتامن برسم به خوابگاه خیالشون راحت میشه باید یه جوری بگی تمام مسیرمحافظت شده هست یا دوستاتو حتما معرفی کن بهشون مثلا بگو بامادروپدرشون ارتباط بگیرند 

من اینکارمیکردم بابا ما میخوایم با پرستو بریم قم بابام میگفت بزرگتری باهاتون هست منم میگفت نه خودمونیم اینجا سوارمیشیم توی ترمینال تاکسی میگیریم فلان هتل رزو کردیم اونجا امنیتش خوبه شماره تماس هتل میدادم خودش رزو کنه برامون  یه جوری خودمون وابسته نشون میدادیم مرتب زنگ میزدیم من توی خونه همیشه ازاینکه دخترا باید شجاع وقوی باشند حرف میزدم  واینو بگم واقعا واقعا والدینمون وحشت زده هستند باید درکشون کنیم 

باید مرتب سیو وبودن محیط یاداوری کنیم مثلا من بارها میگفت دوساعت میمونم تاکسی زرد بیاد برای همین دیرمیرسم واقعا میموندم بعدبابام میگفت پول بیشتربده آژانس زنگ بزن الان خداشکر اسنپ هست دخترها باید توی این کشورسخت ترتلاش کنند

مثلا دوستم ازباباش پنجه بوکس گرفته بود یا میرفت رزمی باباش فکرمیکرد دخترش بروسلی شده  

ما شهرمون تا قم دو ساعت راهه بهشون میگم میرم قم دوستم میاد دنبالم میریم یکم‌میگردیم و میریم از دور ح ...

یه مدت با برادرت برو بعدکم کم بگو من دیگه راه مطمئن پررفت امد امن یادگرفتم دیگه برادرم اذیت نشه عملا برادرها خسته میشن وسیله اسکورت خواهرا باشند عینه برادرمن 

جلو بچه هاتون میبوسین‌همسرتونو؟ این کار درسته یا غلط قدیمیا میگفتن زشته ولی من‌نمیفهمم چرا زشته😕

هیچم زشت نیست

بچه ها باید له دیدن یک بوسه ساده بین پدر و مادر عادت کنن

به محبت پدر و مادر به همدبگه عادت کنن

تا بعدا یاد بگیرن به عزیزان خودشون محبت کنن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
منم مثل تو خارج ازاستان درس خوندم خودم ته دلم واقعا میترسیدم ولی ازطرفی به مامان وبابام میگفتم مثلا ...

چه خوب والدینتون همکاری میکنن والدین منم شاید چند بار برم بیام تهران عادی بشه براشون

اما مسافرت با دوستام خارج از استانمونو هرگز کنار نمیان چون معتقدن دخترو چه به این کارا 😑😑

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲