2777
2789
عنوان

احساساتم مردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 115 پست
ولی تنها چیزیه که خوشحالم میکنه

خب این علائم افسردگیه متاسفانه سعی کن یوگا کار کنی ذهنتو از چیزای منفی دور کن 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه درمان نکنی خودت صدمه میبینی،باید تلاش کنی فداتشم  

چشم دارم سعی میکنم ولی واقعا احساسی ندارم خنثی خنثی شدم حتی اهنگ غمگین هم روم اثر نداره

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
خب این علائم افسردگیه متاسفانه سعی کن یوگا کار کنی ذهنتو از چیزای منفی دور کن 

اها

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
یعنی چی؟؟

هیچی یعنی تو دنیا به هیچ کس اعتماد ندارم دیگه حتی مادرم😏

چشم دارم سعی میکنم ولی واقعا احساسی ندارم خنثی خنثی شدم حتی اهنگ غمگین هم روم اثر نداره

همه ما ادما شاید تو طول عمرمون بارها اینطوری بشیم ولی بعدش به خودمون بستگی داره که تو اون شرایط بمونیم و روز به روز بدتر شیم یا تا وقتی زنده ایم اونطور که دوس داریم زندگی کنیم انتخاب با خودمونه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
جریان از کی و از چی شروع شده؟دلیل خاصی داره؟{من پسرم}

جریان من از بچگیم شروع شده برام عادی شده بود این حالم فقط الان وخیم شده از وقتی عقد کردم

جریان من از بچگیم شروع شده برام عادی شده بود این حالم فقط الان وخیم شده از وقتی عقد کردم

تک فرزند بودی؟ خانوادت بسته بود؟ جایی  نمیرفتین؟ توی خانواده رفتارتون چطور بود همتون؟

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.
همه ما ادما شاید تو طول عمرمون بارها اینطوری بشیم ولی بعدش به خودمون بستگی داره که تو اون شرایط بمون ...

اره میخام درست بشه ولی وقتی توعمق ماجرام ودارم غوطه ور میشم وضعیت زندگیمو میگم چطور درستش کنم