2777
2789
عنوان

احساساتم مردن

2032 بازدید | 115 پست

خسته ام دیگه احساسی ندارم احساساتم به معنای واقعی مردن ازبین رفتن نه وقتی فیلم عاشقانه میبینم نه وقتی متن عاشقانه میبینم ن وقتی اهنگ عاشقانه گوش میدم هیچ حسی جز یه چیز مسخره ندارم میبینم که خنده هام به معنای واقعی مصنوعی ان ولی هیچکس متوجه نمیشه😞کی اینجوری شده 

چکار کنم؟؟؟؟

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مادرم اره 

عزیزم ببین چی خوشحالت میکنه همون کارو انجام بده ،کسایی که آزارت میدنو نادیده بگیر 

برای ارامش دلت صلوات فرستادم ❤

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
عزیزم ببین چی خوشحالت میکنه همون کارو انجام بده ،کسایی که آزارت میدنو نادیده بگیر  برای ارامش ...

هیچی خوشحالم نمیکنه همه چیو امتحان کردم 

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
هیچی خوشحالم نمیکنه همه چیو امتحان کردم 

با ی مشاور صحبت کن ،زندگیو به کام خودت تلخ نکن

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
عزیزم ببین چی خوشحالت میکنه همون کارو انجام بده ،کسایی که آزارت میدنو نادیده بگیر  برای ارامش ...

مرسی ❣تنهایی خوشحالم میکنه ولی کسی نمیزاره

با ی مشاور صحبت کن ،زندگیو به کام خودت تلخ نکن

یعنی انقد وخیمه؟

مرسی ❣تنهایی خوشحالم میکنه ولی کسی نمیزاره

تنهایی سمه عزیزم 

یعنی انقد وخیمه؟

اره اگه درمان نکنی خودت صدمه میبینی،باید تلاش کنی فداتشم