2777
2789
عنوان

احساساتم مردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 115 پست
اره میخام درست بشه ولی وقتی توعمق ماجرام ودارم غوطه ور میشم وضعیت زندگیمو میگم چطور درستش کنم

بلاخره ی راهی هست ...اول خودت سرپا شو بعد بهترین تصمیمو برای زندگیت بگیر 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
تک فرزند بودی؟ خانوادت بسته بود؟ جایی  نمیرفتین؟ توی خانواده رفتارتون چطور بود همتون؟

نه تک فرزند نیستم ازادی هم دارم همه جا هم میریم خانواده باهام خوبن ولی هیچوقت به نظر من اهمیت ندادن

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره ی راهی هست ...اول خودت سرپا شو بعد بهترین تصمیمو برای زندگیت بگیر 

سعی میکنم

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
منم قبلش همین فکرو میکردم درسته تا یه مدت خوبه راحتی ولی الان من نه میتونم بقیه راتحمل کنم نه تنهایی ...

چکار کنم

نه تک فرزند نیستم ازادی هم دارم همه جا هم میریم خانواده باهام خوبن ولی هیچوقت به نظر من اهمیت ندادن

خودت فکر میکنی دلیلش چی بوده؟ یا بهتره بگم اصلی ترین دلیلش؟ من خودمم افسردگی شدید داشتم ولی نه دکتر رفتم نه دارو خوردم. کم کم روی خودم کار کردم

کاربر مرد هستم. هنگام ریپلای ، وارد جزييات نشوید.
خودت فکر میکنی دلیلش چی بوده؟ یا بهتره بگم اصلی ترین دلیلش؟ من خودمم افسردگی شدید داشتم ولی نه دکتر ...

نمیدونم تدریجی اینجوری شدم 

مث من منم هیچی شادم نمیکنه مخصوصاازعشق وعاشقی متنفرم

منم برام مسخرس 

چکار کنم

به نظرم اینکه ادم بی احساس بشه بد نیست نه مثل من که همیشه از همین احساسم ضربه خوردم 

ولی واسه حفظ روحیه خودت دوست پیدا کن اما بهش اعتماد نکن 

پیاده روی 

کتاب 

زبانی کلاسی برو 

کلا سر خودتو گرم کن اهنگای شاد گوش بده کتابای مثبت اندیشی بخون روانشناسی 

به نظرم اینکه ادم بی احساس بشه بد نیست نه مثل من که همیشه از همین احساسم ضربه خوردم  ولی واسه ...

خوندم همه چیو فایده نداره ولی دوست پیدا کردم تومجازی بهترم ولی بازم احساساتم مرده

خوندم همه چیو فایده نداره ولی دوست پیدا کردم تومجازی بهترم ولی بازم احساساتم مرده

به یه روان شناس مراجعه کن 

ولی بازم ادمایی که دیدم اینجوری ان براثر اتفاقایی که تو زندگیشون افتاده یا ضربه ای که از کسی خوردن سعی کن باوراتون تغییر بدی 

نمیتونی به خانوادت بگی ردش کنن؟ تمومش کنن؟ قضیه زوریه؟

اره زوریه