2777
2789
عنوان

تاحالا پارتنر نداشتم

197 بازدید | 37 پست

کسی بوده مثل من که تاحالا دوست پسری چیزی نداشته باشه ؟

خب من دلایل زیادی دارم برای این موضوع 

اولا که میدونم همه ی این روابط اشتباهه و گناهه و روزی صد تا داستان از این روابط میخونم که به جای بدی کشیده شده 

دوما ترس از خانواده 

سوما نداشتن اعتماد ب نفس ب خودم 

چهارم محیط و شهرمون کوچیکه و نمیشه 

امشو شووشه لیپک لی لی رونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداشتنش و داشتنش افتخار نیست

چون الان شرایط ازدواج سنتی خیلی کمتره

و آدما بدون شناخت واقعا نمیتونن باهم دووم بیارن

از هم شناخت دارن دووم نمیارن چ برسه...

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

آره خودم🗿😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

منم نداشتم تا بحال من دنبال زندگی ام نه دوستی

شما متاهل نیستین من فکر میکردم بچه دارین

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

نه داشتن و نه نداشتنش افتخار نیس بالاخره زندگیه یروز باید دیدگاهت رو عوض کنی و با انتخاب درست اونو بسازی 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

با اینکه هم آرایش دارم هم بیرون میرم هم حجاب زیادی ندارم 

و لباس باز میپوشم 

ولییی دختراییی زشت فامیل مون با محدودیت هم که دارن خیلیییی دوس پسر دارن 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم