2777
2789
عنوان

دخترخانم های گل مجرد درشرف ازدواج بیاین خواهرانه راهنماییتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 56 پست
حالا انگار چه تحفه ای هم هستن پسرا عق 

گزارش بزنیم بترکه

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعصیاشون اره درحال تحصیل بودن و بعضیا هم مشغول کاربودن

به هرحال من اطرافم ندیدم یه پسر تحصیل کرده ی همه چی تموم بره سراغ یه دختر کمتر از خودش

و پیشنهادمم به همه اینه که تا شاغل شدنشون ازدواج نکنن 

این تجربه ی منه و چیزیه که اطرافم دیدم

مشکل همه ی ما اینه که از حقیقت فراری هستیم گزارش بزن

حقیقت اینه که دختر ۱۸ساله باید به فکر درس و کنکورش باشه 

شاید شوهر برای بعضی ها نهایت آرزو و هدف و غایت باشه 

ولی برای بعضی های دیگه نه 

فکر کنم شما کلا دخترا رو این میبینی که بزرگ بشن شوهر کنن 

وای چه دست آورد بزرگی 

وای چقدر از بقیه جلوتری 

نه گلم 

اینا روند طبیعی زندگی هست که همه طی می‌کنند 

این که خودت چه دستاوردی داری مهمه 

نه صرفا شوهر کردن و بچه آوردن 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
متاسفم و دلم برای دختری که اگر داشته باشی میسوزه  دختر در سن ۱۸سااالگی باید به فکر درس و کنکور ...

اولا دلت برای خودت بسوزه 

دوما بعداز ازدواجم میشه درس خوند و کنکور داد

شما اینقد سطحتون پایینه یا شوهراتون 💩...ک فک میکنین هرکی ازدواج کرده بدبخت شده و باید بره حمالی کنه اره قطعا خودت ضربه خوردی ک تگ دختری داری نمیزاری زود ازدواج کنه

عه گمراه شدی خواهر ؟؟!!چرا چون ممکنه برخلاف خواسته های شما باشه 😑این چه حرفیه فک کنم سن وسال شما خی ...

عزیزم من عقدم الان. ۲۶ سالمم هست

از قبلم با شوهرم اشنا شدیم عاشق شدیم بعد ازدواج کردیم. به اندازه موهای سرت هم کسایی رو میشناسم که ۲۸ یا ۳۰ سالگی ازدواج کردن و خیلی هم خوشبختن .پس این چرتو پرتا رو تو گوش بقیه نکنین. احتمالا شما پاتو از تو خونه نذاشتی بیرون که انقدر متعصبانه و سطح پایین حرف زدی

اولا دلت برای خودت بسوزه  دوما بعداز ازدواجم میشه درس خوند و کنکور داد شما اینقد سطحتون پایین ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂اوکی 

بعد کنکور و درس هم میشه ازدواج کرد 

بای 

ریپلای نکن من حوصله شما رو ندارم 

حقیقت اینه که دختر ۱۸ساله باید به فکر درس و کنکورش باشه  شاید شوهر برای بعضی ها نهایت آرزو و ه ...

آفرین به شما. اینا فکرمیکنن شوهرکردن هنره باهاش چشم بقیه رو دربیارن. 

بستگی به فرهنگ خانواده داره یه خانواده ازدواج دخترش تو سن کم براش هنره یه خانواده موفقیت دخترش و ا ...

فرهنگ چیست اصلا؟

اصلا کلمه فرهنگ اندازه دهنت بود؟

لطفا قد و اندازه خودتون اینجا زر بزنین😏

شرط میبندم تویی ک ادعات میشه کسی اصلا آدم حسابت نمیکنه اینجا میای ادا شاخ بازی درمیاری میدونی چرااااا چون عقده داری و نمیتونی بپذیری😂

آفرین به شما. اینا فکرمیکنن شوهرکردن هنره باهاش چشم بقیه رو دربیارن. 

اره 😂😂😂

تاژه یکی به من گفت که تو سطخت پایینه فکر می‌کنی هرکس شوهر می‌کنه بدبخت میشه و اینا 😂

وای خدا انگار یه روال طبیعی زندگی شده دستاورد