2777
2789

سلام دوستان من باردارم شرایطم یکم خاصه تو امصام گفتم بخاطر شرایط دخترم💔

🍀🍀🍀🍀 بچه ام سالم باشه و به موقع زایمان کنم به نیت من که اسمم سعیده اس هر دعایی به دلتون میفته بخونید🍀

الهی خدا خودش عوضش رو بهتون بده دلتون رو شاد کنه مشکلاتتون رو حل کنه بهترین ها قسمتتون بشه

👈👈👈خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای🍀

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله همیشه سلامت باشید تو و خانوادت 😊🌹نی نی کوچولو هم در پناه خدا 🌿💙

میشه شما هم دعا کنید خدا بهم نی نی بده 🥺🥰🤲🏻

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

برات سوره یس می خونم شما هم برای فرج امام زمان. عاقبت بخیری مون و حل مشکلم دعا کن

هرروز ۷تا سوره حمد بخون به آبی که می خوای بخوری به نیت سلامتی بچه عمه من این کارو کرد بچه ش سالم به دنیا آورد در صورتی که گفته بودن ممکنه ناقص به دنیا بیاد

امیدوارم بهترینها خوش ترینها خیرترینها برات اتفاق بیفته و هر آنچه از خدا بخوای خداوند بهت بده

حال همسرت و دختر گلت خوب خوب خوب خوب بشه بهتر از اول نی نی تو بشادی و سلامتی بغل بگیری

امین یا رب

این کاربری متعلق به دونفر است .

برای مشکل دخترتون تو کانال تنها مسیر آرامش عضو بشید دوره مزاج شناسی درمان بیماریهای عمومی . اعصاب و روان باروری و ناباروری و ... داره که خیلییییی خوبه درمانهایی نتیجه بخش خیلی ها هرروز پیام میدن استاد رو دعا میکنن درمان طب اسلامی هست . مشاور درمانی هم داره با ۱۵۰ هزار تومن بهت مشاوره میدن و بهترین راهکارهای درمانی رو میدن بهتون