2777
2789

سلام دوستای گلم بارداری من با تیکرم یکیه

الان دو سه هفتس خیلی تو هول و ولاییم هم من هم شوهرم الان یه هفتس خونه زندگیمو ول کردم‌اومدم یه شهر دیگه ک اگه یه وقت درد زایمان گرفتم نزدیک دکترم باشم

دکترم میگه نظرم برا تو زایمان طبیعیه ولی اگه بخوای سزارینت میکنم

یه نظر قاطع بهم نمیده که خیال من راحت باشه دلم اصلا اروم نیست 

الان ۴ روزه بچم تکوناش کمتر شده مثلا در روز نهایت یک یا دوبار هربار چندتا تکون میخوره قبلش خیلی بیشتر بود

الان موندم چکار کنم شوهرم میگه ب دکتر بگو سزارینت کنه

من خودم دلم به سزارین نیست ولی از زایمان طبیعی خیلی میترسم موندم چکار کنم

چکار کنم زودتر درد زایمان بگیرم و از این استرس راحت شم و بچم بدنیا بیاد

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

منم دلم میخواست سزارین بشم ولی الان خدا رو هزاار مرتبه شکر میکنم که طبیعی بچمو دنیا اوردم ،شما نمیخواد کاری کنی خودش به وقتش به دنیا میاد

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان
منم دلم میخواست سزارین بشم ولی الان خدا رو هزاار مرتبه شکر میکنم که طبیعی بچمو دنیا اوردم ،شما نمیخو ...

خب همش استرس داریم موندیم چکار کنیم تو چند هفته و چند روز بچتون دنیا اومد؟؟؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تویی ک باید تصمیم بگیری ..دکتر ک نمیتونه جات تصمیم بگیره ... اگه ورزش کردی... پیاده روی کردی ...لگنت خوبه من جات بودم طبیعی میوردم ...برا درد میتونی پیاده روی ..ماساژ پرینه...پله...رابطه رو امتحان کنی

تویی ک باید تصمیم بگیری ..دکتر ک نمیتونه جات تصمیم بگیره ... اگه ورزش کردی... پیاده روی کردی ...لگنت ...

پله بالا پایین شم؟؟؟

خب عزیزم بچه ات بززگ شده واسه همین تکوناش کمتر شده.

وبعدم خودت باید مسیله رو که طبیعی میخوای یا سز حل کنی. به جز اینا که راهی نیست.

بعدم یعنی چی که میخوام بچه ام زودتر به دنیا بیاد. خب هرچیزی وقتی داره دیگه... این همه صبر کردی

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
خب همش استرس داریم موندیم چکار کنیم تو چند هفته و چند روز بچتون دنیا اومد؟؟؟

من ۳۸هفته تمااام

دیگه این استرسو همه مادر پدرا داشتن شما که تنها نیستی

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان

نمیخواد کار خاصی انجام بدی همین که فعالیت داشته باشی کافیه اصلا استرس نداشته باش سعی کن نفس های عمیق بکشی 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
منم دلم میخواست سزارین بشم ولی الان خدا رو هزاار مرتبه شکر میکنم که طبیعی بچمو دنیا اوردم ،شما نمیخو ...

چرا خداروشکر که طبیعی اوردی؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
تویی ک باید تصمیم بگیری ..دکتر ک نمیتونه جات تصمیم بگیره ... اگه ورزش کردی... پیاده روی کردی ...لگنت ...

ورزش نکردم الان فقط دوهفتس یکم پیاده روی میکنم

لگنم هم دکتر گفت خوبه

بخدا نمیدونم چ تصمیمی بگیرم همه اطرافیان میگن سز کن من از این میترسم ک چرا همه اینو میگن مگه طبیعی چشه؟؟؟

نمیخواد کار خاصی انجام بدی همین که فعالیت داشته باشی کافیه اصلا استرس نداشته باش سعی کن نفس های عمیق ...

استرس ک دست من نیست

میگم طناب بزنم خوب نیس؟؟؟

دکتر به من قرص گل مغربی داده بود برای باز شدن دهانه رحم پله زیاد بالا پایین میکردم قر کمر انجام میدادم زایمانم چهار ساعت طول کشید 

اگه حس می‌کنی روحیشو نداری برو سزارین کن طبیعی به بدن بستگی داره برا بعضیا زود باز میشه برا بعضیا دو سه روز طول میکشه