2777
2789
عنوان

فیزیکدان و شیمی دانان

63 بازدید | 8 پست

سلام خانما خوب هستید؟خانما کسی هست بهم کمک کنه؟

من بخاط مشکل قلبم بیمارستان بستری ام تا عمل بشم و امتحانات نوبت اولمم شروع شده دبیرام گفتن نمره های کلاسیمو میذارن اما خب من تو این دوماه برای قلب و دکترام درگیر بودم و نمرات کلاسمم خوب نیستن 

کسی هست بهم تو امتحانات کمک کنه؟لطفااا🙏🙏

برای جبران هم فقط دعا میکنم و انشالله عاقبت بخیر و به آرزوهاتون برسید 

یازدهم تجربی ام 

عشق در دل ماند و یار از دست رفت  

به عنوان معلم بهت میگم دلیلت آنقدر موجه هست که مدیر مدرسه باهات راه بیاد، با مدارک پزشکی برو مدرسه و باهاشون صحبت کن، احتمال داره بگن نمره ترم دوم را برای ترم اول هم میگذارن 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چه تایمی شیمی داری؟ 

چون خودم هم دانشجو هستم امتحان دارم 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان معلم بهت میگم دلیلت آنقدر موجه هست که مدیر مدرسه باهات راه بیاد، با مدارک پزشکی برو مدرسه و ...

اخه گفتن نمرات کلاسمو برام میذارن 

یعنی چیزی ک شما میگید میشه؟

عشق در دل ماند و یار از دست رفت  
اخه گفتن نمرات کلاسمو برام میذارن  یعنی چیزی ک شما میگید میشه؟

اگر مدارک پزشکی ات تکمیل باشه، مخص باشه که از مهر درگیر بیماری بودی، چرا که نه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

۲۰ام شنبه  ساعت ۹ونیم تا ۱۱

باشه ولی یجوری یاد آوری کن بهم 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
اخه گفتن نمرات کلاسمو برام میذارن  یعنی چیزی ک شما میگید میشه؟

ولی ایشون راست میگه برای برادر من چون مامانم موقع امتحان های ترم فوت کرد همون کلاسی ها رو گذاشتن