2777
2789

مشهدیا اگه دکتر خوب سراغ دارین لطفا معرفی کنین

بچه های ابجیم 3 و نیم، 2 سالن، بخاطر تنبلی و گشاد بودن باباشون ختنه نکردن هنو

میخام خودم ببرمشون تا بزرگتر نشدن ، کدوم روش بهتره، اذیت نمیشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زود انجام داده بودن درد زیادی نداشت. ولی حالا اذیت میشن. فکرکنم برای بچه های این سن همون جراحی مناسب باشه. همون موقع دردی ندارن بخاطر بیحسی.بعد درد داره که مسکن میدن و دیگه باید بگذره.پسرای من با حلقه بودن که فکرکنم دیگه برای بچه هاتون دیر شده باشه 

چقدر دیر.طفلیا گناه دارن.

تو سن اینا فکر نمیکنم با حلقه انجام بدن. باید به روش سنتی ختنه بشن که اونم بچه ۳ ساله واینمیسته زیر دست دکتر. باید ببری دکتر مشورت کنی. شاید احتیاج به بیهوش کردن پیدا کنن.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
تاجایی که میشه انجام نده اگرم میبری جای خوب ببر چون بد انجام بدن مشکل سازه

ن عزیزم ازین لحاظ ک بخاد باباش حرفی بزنه ک اینجوری نیس

کلا بزنم نفلشون کنم چیزی نمیگه، چون میدونه بیشتر از جونم میخامشون

دلم میسوزه بچه بزرگتر بشه سختشه

همین الانم دیره، تو نوزادی هم زردی و مریضی همش داش، وگرنه من روزای اولشون گفتم ختنه کنین راحت بشه

انقد لفت دادن تا بزرگ شدن

درد داره دیگه...  ناخن که نمیگیره     من دوتا پسرامو البته هفت روزگی بردم درمانگاه چ ...

کاش مث ناخون بود

جیگرم کباب میشه☹️☹️☹️☹️

بچه چجوری دردو تحمل کنه🤦‍♀️🤦‍♀️

چرا شما انجام بدی مامان و باباش چه کارن  ما بردیم پیش دکتر شیخان  البته ۴ سال پیش نمیدون ...

اول گفتم عزیزم یکم گشادن

روزا ک نیستن کلا درگیر کارن

اون شبم دامادمون میگف بذار7ساله بشن🤦‍♀️

من بخاطر خود بچه ها میخام ببرم ک بزرگتر میشن اذیت نشن

کاش مث ناخون بود جیگرم کباب میشه☹️☹️☹️☹️ بچه چجوری دردو تحمل کنه🤦‍♀️🤦‍♀️

مسکن میده دکتر...

باز اینا سنشون خوبه برادرای من نه ساله و یازده ساله بودن

بادمه تو خونه دامنهای منو پاشوون میکردن    

چقدر دیر.طفلیا گناه دارن. تو سن اینا فکر نمیکنم با حلقه انجام بدن. باید به روش سنتی ختنه بشن که اون ...

دوس دارم دامادمونو نفله کنم

هنوزم میگه بزرگتر بشن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️