عزیزم من چون هیچ کس کنارم نیس مادر و ......و شدیدا فوبیا دارم از ختنه پسرن و نگهداری ودردی ک پسرم قراره بکشه تو بچگی ختنه نکردم الانم ۲ سال و۵ماهشه تقریبا.ولی گذاشتم ۴ یا ۵ سالگی اش انشاءالله ولی خب خیلیا ی دیگه هم همین سن ختنه میکنن اونوقت بچه بیشتر میفهمه البته شاید نیاز ب بیهوشی بشه ولی خب میفهمه ک باید استراحت کنه و ....که زود خوب بشه یا خدانکرده مشکلی باشه میگه
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی... اماکاش نذاری بزرگتر بشه من همش ترسم ازینه ک بزرگتر بشه بیشتر دردو بفهمه و اذیت بشه
ن عزیز یا باید نوزاد ختنه شه ک زیاد تکون نمیخوره ومتوجه نمیشه یا بزاری بزرگتر شه ک لج نکنه موقع ضد عفونی و بفهمه که باید دراز بکشه واستراحت کنه من واقعا میترسم وفوبیا هم دارم غیر ازاونم میگم حداقل بفهمه وحرف بزنه و بزار ضد عفونی کنیم و استراحت کنه ن اون اذیت میشه ن من نگرانیم زیاد .چون الان ک شدیدا لجبازه همش راه میره وخیلی تحرکش زیاده در طول روز واینکه حتی لباس رو گاهی بزور تنش میکنم چه برسه بخواد ختنه شه و درد داشته باشه وبزاره ضد عفونی کنم محاله بزاره....انشاءالله صبر میکنم بزرگتر شه
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊