2777
2789
عنوان

بهترین و بدون درد ترین روش ختنه کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 7548 بازدید | 44 پست
ن عزیزم ازین لحاظ ک بخاد باباش حرفی بزنه ک اینجوری نیس کلا بزنم نفلشون کنم چیزی نمیگه، چون میدونه ب ...

عزیزم من چون هیچ کس کنارم نیس مادر و ......و شدیدا فوبیا دارم از ختنه پسرن و نگهداری ودردی ک پسرم قراره بکشه تو بچگی ختنه نکردم الانم ۲ سال و۵ماهشه تقریبا.ولی گذاشتم ۴ یا ۵ سالگی اش انشاءالله ولی خب خیلیا ی دیگه هم همین سن ختنه میکنن اونوقت بچه بیشتر میفهمه البته شاید نیاز ب بیهوشی بشه ولی خب میفهمه ک باید استراحت کنه و ....که زود خوب بشه  یا خدانکرده مشکلی باشه میگه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن میده دکتر... باز اینا سنشون خوبه برادرای من نه ساله و یازده ساله بودن بادمه تو خونه دامنهای م ...

چقد طول کشید خوب بشن؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
عزیزم من چون هیچ کس کنارم نیس مادر و ......و شدیدا فوبیا دارم از ختنه پسرن و نگهداری ودردی ک پسرم قر ...

الهی... اماکاش نذاری بزرگتر بشه

من همش ترسم ازینه ک بزرگتر بشه بیشتر دردو بفهمه و اذیت بشه

اول گفتم عزیزم یکم گشادن روزا ک نیستن کلا درگیر کارن اون شبم دامادمون میگف بذار7ساله بشن🤦‍♀️ من ...

دایی همسرمم ۷ ساله ختنه اش کردن 

الهی... اماکاش نذاری بزرگتر بشه من همش ترسم ازینه ک بزرگتر بشه بیشتر دردو بفهمه و اذیت بشه

ن عزیز یا باید نوزاد ختنه شه ک زیاد تکون نمیخوره ومتوجه نمیشه یا بزاری بزرگتر شه ک لج نکنه موقع ضد عفونی و بفهمه که باید دراز بکشه واستراحت کنه من واقعا میترسم وفوبیا هم دارم غیر ازاونم میگم حداقل بفهمه وحرف بزنه و بزار ضد عفونی کنیم و استراحت کنه ن اون اذیت میشه ن من نگرانیم زیاد .چون الان ک شدیدا لجبازه همش راه میره وخیلی تحرکش زیاده در طول روز واینکه حتی لباس رو گاهی بزور تنش میکنم چه برسه بخواد ختنه شه و درد داشته باشه وبزاره ضد عفونی کنم محاله بزاره....انشاءالله صبر میکنم بزرگتر شه 

[QUOTE=169472999]بچه طفلی گنا داره  همون روزای اول باید تمومش کن بره من ترسم ازینه بزرگتر بشن بیشتر اذیت 

عزیز اذیت چی؟بزرگ باشه میزاره درست ضد عفونی شه و میگه چقدر درد داره لازم شد استامینوفن بدیم بهش یانه میتونه بخوابه واستراحت کنه میفهمه ،مثلا بهش بگیم اونجات زخم شده استراحت کنی و دارو بزنی زود خوب میشی 

من تو اطرافیان فقط لیزر و دیدم و خودمم برای پسرم انجام دادن واقعا سریع و بدون درد بود 

چجوریه لیزر 

خودتونم بالا سرش رفتین

بدون استفاده از قیچی و خونریزیه

ایشالا بدون اذیت شدن ختنه بشه🙏❤️❤️

انشاءالله