2777
2789
عنوان

بهترین و بدون درد ترین روش ختنه کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 7548 بازدید | 44 پست
چجوریه لیزر  خودتونم بالا سرش رفتین بدون استفاده از قیچی و خونریزیه

من ترسیدم خواهرم و همسرم پیشش بودن

بله بدون خونریزی بود و خیییییلی سریع تموم شد پسرم که اصلا نفهمید و اولین دستشوییشم یه کوچولو گریه کرد و تمام  

من ترسیدم خواهرم و همسرم پیشش بودن بله بدون خونریزی بود و خیییییلی سریع تموم شد پسرم که اصلا نفهمید ...

پسرتون چن وقته بود

ینی بعد از دسشویی اولی دیگه کلا عادی بود

اینجوری خیلی عالیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتون چن وقته بود ینی بعد از دسشویی اولین دیگه کلا عادی بود اینجوری خیلی عالیه 

انقدر سریع اومدن از مطب صدام کردن که من فکر کردم سوال دارن 

45 روزش بود 

بله بعد از اولین دستشویی تموم شد من که خیلی راصی بودم چون مثل کابوس بود برام

انقدر سریع اومدن از مطب صدام کردن که من فکر کردم سوال دارن  45 روزش بود  بله بعد از اولی ...

الهی شکر😍😍😍

ایشالا واسه منم همنقد راحت تموم بشه، سرشب بابام گف داداش دامادمون بچش دنیا اومده سریع بچشو ختنه کرده دامادمون هنو بچه هارو ختنه نکردن، ازون موقع مخم داره منفجر میشع🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دوس دارم دامادمونو نفله کنم هنوزم میگه بزرگتر بشن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حق داری عزیزم.

بخاطر اشتباه پدرشون اون دو تا طفل معصوم الان باید درد بکشن.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
ن عزیزم ازین لحاظ ک بخاد باباش حرفی بزنه ک اینجوری نیس کلا بزنم نفلشون کنم چیزی نمیگه، چون میدونه ب ...

ولی خیلی مراقبت میخواد الانم مخصوصا بیشتر حالیشونه یه مدل باحلقه هست یه مدلم مثل جراحی ببین کدومش بهتره بازم میگم هرجایی نبر ازاینا هستنا دکتر میارن خونه اونکارم نکن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

مطمئنا درد خیلی شدیدی داره.چون اون قسمت که میبرن میلیون ها حسگر عصبی داره و با بی حسی به هیچ عنوان دردش از بین نمیره.اگه بی هوش بشن موقع ختنه درد نمیکشن که اون هم خودش کلی عوارض داره