2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه ندارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 71 پست
والا من دعوا هم كنم متهم ميشم به مادي بودن

اوووه من این مراحل رو طی کردم🤣 اول ها به منم همینو میگفت منم جواب میدادم تو هر دختری رو که بگیری خرج داره... همین مامان خودت ابجی هات مگه شوهراشون خرج نمیکنن؟خرید ندارن؟

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم لجم در مياد ميبينم هزار تومن خرج نكرد! اون وقت دختراي ديگه رو ميبينم چه پرتوقعن😞

ببین اگر واقعا خسیسه اون بحثش جداست

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔
دقیقا.چقدر قدیما خوب بود .

بخدا....دیشب من براخودمون یه میز چیدم اصلا اهل عکس گذاشتن و اینام نیستم...دیگه هم ۳۶ سالمه و دنبال جلب توجه نیستم...یعنی دیگه مثلا پخته شدمااا😂بعد یهو مخاطبینم شروععع کردن به گذاشتن استوری میزهای انچناااانیییی...منم هی دیدم هی دلم خواست خب🤣🤣هیچی نگفتما...میدونمم که اینا ویترینن خیلیاشونم میدونم چه زندگی هایی دارن که خدا کنه اوضاع شون بهتر بشه...ولی درکل آدم تحت تاثیر قرار میگیره حتی شده یه لحظه

😶

همسر من اومد خواستگاریم کارگرروزمزدی بود درامدش به زور دو تومن میشد ولی از دوران عقد عادتش دادم به خرج کردن اسی جان مرد جماعت ول کنی هیچوقت خرج نمیکنه اونایی هم که خودشون خرج میکنن کمیابن باید با سیاست  عادتش بدی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

بخدا....دیشب من براخودمون یه میز چیدم اصلا اهل عکس گذاشتن و اینام نیستم...دیگه هم ۳۶ سالمه و دنبال ج ...

ای بابا خواهر ، الان همه ش شده چشم رو هم چشمی.کاش دلامون شاد باشه.می‌فهمم چی‌میگی.ولی‌من خیلی ها رو میشناسم که فقط شو آف میکنن

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔
از درامد شوهرت خبر داری که دقیقا چقدر درمیاره ؟چقدر قسط میده؟ با حساب کتاب برو جلو... اگه واقعا حساب ...

ميدونم ولي تا عروس ميبينم ميگم خب من چرا نداشتم؟ يا تا دعوا ميشه ميگم چون خرجم نكرده قدرمو نميدونه

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …
خب عزيزم به نام خودشه!

توقع داشتن گاهی چیز بدیم نیس بی توقع باشی یه روز بخودت میای میبینی داره برا یکی دیگه خرج میکنه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

يه وقتايي قشنگ حس ميكنم خسيسه، باز ميگم شايد نداره توي فشاره! واقعا اينو نمي فهمم! 

توی خورد و خوراکم این طوریه؟