2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه ندارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 71 پست

بد عادتش نکن. من پارسال زایمان کردم. انقدر به شوهرم گفتم کادوی زایمان. ندارم ندارم راه انداخت و نخرید. دیشب فهمیدم از جایی سهامداره  92میلیون تومن به حسابش پارسال اومده بوده فقط از سهام. حتی الانم نمیدونم پول را چه کرده. نه خرجی. نه کادو. نه طلا؛ نه وسیله،فقط خوراک.بوی خیانت میشنوم. وقتی بهس گفتم باید پرینت حساب بیاری شروع کرد به دروغ بافتن ک در عرض 5 دقیقه دو تا حرف مختلف درباره اون پول زد.که چکارش کرده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد عادتش نکن. من پارسال زایمان کردم. انقدر به شوهرم گفتم کادوی زایمان. ندارم ندارم راه انداخت و نخری ...

شايدم براي خانواده اش خرج كرده، اين احتمال رو نميدي شما؟ به خدا من كه بريدم، از بس  سليطه بازي درمياره! يه جا هيچ كاري نكرده ، يه جا تا حرفي ميزنم شروع ميكنه ميگه تو چه زني هستي؟ من تو فشارم، تو فقط به خودت فكر ميكني

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …
بد عادتش نکن. من پارسال زایمان کردم. انقدر به شوهرم گفتم کادوی زایمان. ندارم ندارم راه انداخت و نخری ...

ببين همسر منم فقطططط خوراك! كه اونم بعضي وقتا ميزنه تو سرم😂😂😂 كه داري خونه من ميخوري! به خدا موندم باهاش چيكار كنم

من کارتا دستمه راحت!!

الان فازت چي بود؟ تفاخر؟!! خب خوش به حال شما! الان اومدي تاپيك مني كه مشكل دارم اينو گذاشتي كه چي مثلا؟!!!! حرفت از من كه مشكلي حل نميكنه! حتما مشكل خودت رو حل ميكنه كه احتمالا عقده هاي درونيته

شايدم براي خانواده اش خرج كرده، اين احتمال رو نميدي شما؟ به خدا من كه بريدم، از بس  سليطه بازي ...

نه. اونا اوضاعشون عالیه. حقوق دارن. کشاورزی دارن. ماشین سنگین دارن.تازه بیشتر خرج برادر شوهرم با اوناس

استارتر نزار بیشتر از این پیش بره با این روش. ازش مطالبه کن. هر جور  که هست ازش بگیر. خرجی. پول لباس.به خدا اگر عادت کرد محاله بتونی عوضش کنی. من در شرف جدایی هستم. وظیفه داره تامینت کنه