2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه ندارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خونه خريده توي بالاشهر ١٢٠ متر!!! اون وقت من يه نشون برام نخريد

برو عشق کن که خونه خریده باور کن خیلی ها مستاجرن.اگه بخوای هی به این مسائل فکر کنی افسرده میشی 

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔
شوهر منم همیشه میگه ندااااارم😐😐😶🙄 در نهایت منجر به دعوا وقهر میشه... اخرش میگه غلط کردم چی میخوا ...

دقیقا اول دق میدن بعد برات خرید میکنن 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

امان از فیلم ها و عکس های فضای مجازی....استوریاااا

دقیقا.چقدر قدیما خوب بود .

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

تو زندگی همه الان قسط و وام هست ... بخوای صبر کنی که تموم بشه عمرت تموم شده... من اینارو همیشه به شوهر خودمم میگم...

سعی کن همیشه برات خرید کنه حتی شده یه چیز کوچیک

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
خب ميگه ندارم و واقعا هم نداره

عزیزم اون اول دستش خالی بوده نداشته برات خرج کنه الانم خونه خریدین قسطاتون سبک شد عادتش بده خرج کنه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

نداشته ، اگه داشت حتما برات خرج میکرد ❤️❤️❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
شوهر منم همیشه میگه ندااااارم😐😐😶🙄 در نهایت منجر به دعوا وقهر میشه... اخرش میگه غلط کردم چی میخوا ...

والا من دعوا هم كنم متهم ميشم به مادي بودن

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …
برو عشق کن که خونه خریده باور کن خیلی ها مستاجرن.اگه بخوای هی به این مسائل فکر کنی افسرده میشی 

خب منم لجم در مياد ميبينم هزار تومن خرج نكرد! اون وقت دختراي ديگه رو ميبينم چه پرتوقعن😞

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …