2777
2789

من برای بارداری اقدام کردم مات پیش دوتا اچ سی جی زدم بعدش دوبار اقدام داشتیم

بعدش من رفتم شهرستان و اونجا بیبی زدم منفی بود بعدشم پریود شدم

راهها بسته شد نتوستم برگردم خونم یعنی نزدیک یک ماه از شوهرم دور بود

وقتی برگشتم دوباره نزدیک پریودم بود و دوبار نزدیکی با جلوگیری داشتیم

معمولا پریودام تا ۵ روزم شده ک عقب میوفته ولی الان ۹ روزه عقب انداختم

ازونجایی ک میخوام زود پریود بشم تا دوباره اقدام کنم عجله دارم

کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر رحم منم کمانیه چکار کنم؟چرا بچت نموند؟

رحمت کمانی خفیف بود؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
استارتر رحم منم کمانیه چکار کنم؟چرا بچت نموند؟ رحمت کمانی خفیف بود؟

کمانش خیلی کمه

بچه اولم مشکل ستون فقرات داشت خودم با مجوز سقط کردم

دومی سالم بود ۲۳ هفته خود بخود بدنیا اومد و نموند

بعدش جدی پیگیری کردم رفتم عکس رنگی 

جواب رو ک برای دکتر بردم گفت اگه سقط نمیکردی و این جواب رو می اوردی میگفتم رحمت سالمه ولی چون سقط کردی میگم بخاطر این خمیدگی بالای رحمته

کمه احتیاج ب عمل نداره ولی بارداری بعدی باید سرکلاژ بشم و استراحت مطلق

راستی دکترم گفت دهانه رحمم یکم لیزه.

شما هم سقط داشتی؟

کمانش خیلی کمه بچه اولم مشکل ستون فقرات داشت خودم با مجوز سقط کردم دومی سالم بود ۲۳ هفته خود بخود ...

اره منم سقط داشتم به منم گفتن رحمت کمانیه و بالاش یکم قوس داره 

به دکترم کفتم سرکلاژ کن گفت سرویکست ۳۵نمیخواد

سرویکس شما چند بود ؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
کمانش خیلی کمه بچه اولم مشکل ستون فقرات داشت خودم با مجوز سقط کردم دومی سالم بود ۲۳ هفته خود بخود ...

چجوری فهمیدی بچه داره بدنیا میاد؟بیخودی یدفعه ‌دنیا اومد؟نزدیکی یا چیز سنگین بلند نکردی؟

اره منم سقط داشتم به منم گفتن رحمت کمانیه و بالاش یکم قوس داره  به دکترم کفتم سرکلاژ کن گفت سر ...

من واسه اندازه سرویکس سونو نرفتم همه چیز عادی بود

آخه بچه اولمو خودم سقط کردم

اگه خودبخود سقط میشد سر دومی پیگیر میشدم مراقبت میکردم ک نیوفته

چجوری فهمیدی بچه داره بدنیا میاد؟بیخودی یدفعه ‌دنیا اومد؟نزدیکی یا چیز سنگین بلند نکردی؟

نه چند روز قبلش پیاده روی زیاد داشتم

یروز صبح بلند شدم دیدم لک صورتی ازم اومده یکمم درد دارم

رفتم دکتر خنگ خدا نفرستاد سونو ببینه چمه

قرص نوشت و شیاف داد شب قرص رو خوردم شیاف رو گزاشتم نصفه شبی دردم گرفت

شوهرم بیدار شد بریم دکتر 

چک کردم دیدم یکم ازم خون اومد

رسیدیم بیمارستان معاینه م کردن گفتن دهانه رحمت باز شده بچه ت داره ب دنیا میاد

بعد چند ساعت درد بدنیا اومد😔😔😔

دوستان منم  تو اقدام برا دومی س چار ماهی میشه اقدامم تا حالا تا این تاریخ سابقه عقب انداختن پری نداشتم پریودام اصولا ۲۶ روزه هست الان هفت روز عقب انداختم جمعه بی بی زدم منفی ب نظرتون زود بی بی زدم؟؟

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
نه با هفت روز تاخیر باید نشون بده منم با ۱۹ روز تاخیر پریود شدم

اصلا تا حالا عقب نداشتم  ب هیچ عنوات همیشه سر وقت

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.