2777
2789
عنوان

پریودم عقب افتاده دلیلش چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 26 پست

ممکن نیست لانه گزینی دیرتر انجام شدت باشه

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم بارداری و بیبی چک نشون نمیده احتمالش هست دوسه روز دیگه دوباره امتحان کن ایشالله ک باردار باش ...

نمیدونم والا امروز دوباره بیبی زدم منفی چند روزه تمام علایم پریودی رو دارم ولی خبری نیست میترسم کیست چیزی گرفته باشمـ، باشه عزیز ممنون

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
من واسه اندازه سرویکس سونو نرفتم همه چیز عادی بود آخه بچه اولمو خودم سقط کردم اگه خودبخود سقط میشد ...

الان بچه ذیگه ای داری عریزم؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
نه چند روز قبلش پیاده روی زیاد داشتم یروز صبح بلند شدم دیدم لک صورتی ازم اومده یکمم درد دارم رفتم ...

الهی عزیزم انشالا خدا زودی جاشو پر کنه 

برای منم دعا کن نگرانم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
قربونت نگران نباش استراحت کنی و پیش دکتر خوب بری چیزی نمیشه

ممکنه بدون درد و لکه بینی طول سرویکس کم بشه؟

ممکنه بدون درد و لکه بینی طول سرویکس کم بشه؟

نمیدونم ولله

من از طول سرویکس سر در نمیارم

ولی مطمئنا اگه خدای نکرده مشکلی بخواد پیش بیاد حتما ی علایمی نشون میده

من چند روز قبل از اون اتفاق زیر دلم بدجوری تیر میکشید ولی من خاک برسر فک کردم طبیعیه 

اگه همون موقع میرفتم بیمارستان حتما بچه مو نگه میداشتن

نمیدونم ولله من از طول سرویکس سر در نمیارم ولی مطمئنا اگه خدای نکرده مشکلی بخواد پیش بیاد حتما ی ع ...

تیرش مرتب بود؟مثلا هر نیم ساعت یبار تیر میکشید؟