2777
2789
عنوان

کادوی خانواده شوهر

625 بازدید | 69 پست

بچه ها من نامزدم  خانواده شوهرم تا حالا بهم هیچ بی احترامی نکردن و همیشه با من خوب بودن مهربون هستن ولی موقع کادو دادن تو مناسبتا همیشه چیزای خوبی نمیدن ینی مثلا مناسبتا طلا نمیدن من چون کوردم شوهرم کورد هستش همیشه لباسای کوردی طرف خودشونو میارن واسم و این باعث عصبانیت خانوادم اینا میشه میگ‌چرا همش لباس کوردی واست میارن  چون خودم کرج زندگی میکنم ولی خانواده شوهرم تو اطراف سنندج ...ولی خدایش شوهرم پول دستش باشه چیزی واسم کم نمیزاره ولی همش خانوادم میگن اونا تورو ساده گیر اوردن واست کادو خوب منظورشون البته طلا نمیگیرن ب نظرتون واقعا خانوادم راس میگن یا ن این چیزا تو نامزدی طبیعه کمک میخام تورو خداااا

والاه منم کوردم طلاهای نامزدی یه عید فطر بهم طلا دادن با عقد بقیش لباس اوردن اونم فقط عیدقربان حتی بهم سرهم نمیزنن ولی شوهرم جبران میکنه همه چیو برام اوناهم به طخم چپ من هستن!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بیارن یا نیارن واسه خونوادات چه فرقی داره.طلام بدن واسه خاطر پسرشون میدن.بهتره که به خونواده بفهمونی که تو این مسائل دخالت نکنن

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

لباس کوردی هم ارزون نیستا

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.

آره بابا مال منم همینطور بودن

مادرشوهرم به جای اینکه طلا واسه من بخره دوتا دست خودشو پر النگو کرد

ولی اصلا به روم نیاوردم

خودتو اصلا سبک نکن

منم کورد هستم عزیزم

تیکر تولد گل دخترمه😍
طلا بیارن یا نیارن واسه خونوادات چه فرقی داره.طلام بدن واسه خاطر پسرشون میدن.بهتره که به خونواده بفه ...

اره ولی خو نمیتونم تند با خانوادم بر خوردکنم