بچه ها من نامزدم خانواده شوهرم تا حالا بهم هیچ بی احترامی نکردن و همیشه با من خوب بودن مهربون هستن ولی موقع کادو دادن تو مناسبتا همیشه چیزای خوبی نمیدن ینی مثلا مناسبتا طلا نمیدن من چون کوردم شوهرم کورد هستش همیشه لباسای کوردی طرف خودشونو میارن واسم و این باعث عصبانیت خانوادم اینا میشه میگچرا همش لباس کوردی واست میارن چون خودم کرج زندگی میکنم ولی خانواده شوهرم تو اطراف سنندج ...ولی خدایش شوهرم پول دستش باشه چیزی واسم کم نمیزاره ولی همش خانوادم میگن اونا تورو ساده گیر اوردن واست کادو خوب منظورشون البته طلا نمیگیرن ب نظرتون واقعا خانوادم راس میگن یا ن این چیزا تو نامزدی طبیعه کمک میخام تورو خداااا
والا بخدا بهشون گفتم جز دعوا چیزی گیرم نیومد ک تو نمیفهمی و فلان
مامان منم همینطور بود حتی روز عروسیمم دعوا کرد با شوهرم یه مدتی خیلی باهم بد بودند این وسط من خییییلی درد کشیدم ولی خداروشکر که الان خیلی خوب شدن و امیدوارم اکن روزا برنگرده خیلی بد بود از هیچکدوم نمیتونستم دست بکشم
اره ولی برام مهم نیس چون کوردم همش انتظارطلا دارن والاه!منم اندازه کافی دارم۳تاانگشتر یه دست النگو گوشواره و سینه ریز سنگین میخادبرام تاج و تک پوش هم بخره بسه دیگه ولی مادرم سرکوفت میزنه چطور عمش عروس عموت شده این همه طلاخرید عموت براش ولی اونابرات نمیخرن خب عموم داره ولی همسرم نداره چ خاکی بریزم روسرم اونوق!
هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥