2777
2789
عنوان

کادوی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 69 پست
راس میگی خیلی حرفت ارومم کرد ی کمکی دیگ گلی من چون شوهرمو دوس دارم خیلی خانواده دوسته خیلی ب خانوادش ...

دقیقا شوهر منم همینطوره ولی عزیزم شوهرت اگه خونواده ای که این همه براش زحمت کشیدنو دوست نداشته باشه مطمئن باش نمیتونه توروهم دوست داشته باشه

البته بعد ازدواج وابستگیش به تو بیشتر میشه و خونواده ش یکم کمرنگ میشن😉

تیکر تولد گل دخترمه😍
نزار مامانت توی این چیزا دخالت کنه بگو خودم گفتم برام لباس بیارن اینا رو خیلی دوست دارم نزار که تو ...

والا بخدا بهشون گفتم جز دعوا چیزی گیرم نیومد ک تو نمیفهمی و فلان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادت چیزی بهت نمیگفتن تو عصبی نمیشدی

توعقدم خونوادم برای کادوچیزی نمیگن فقط سرکوفت میزنن که بهت سرنمیزنن وگرنه کادوبراشون اصلن مهم نیس!

عصبی میشم ولی خب دیگه عادت کردم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
دقیقا شوهر منم همینطوره ولی عزیزم شوهرت اگه خونواده ای که این همه براش زحمت کشیدنو دوست نداشته باشه ...

اره واقعا میتونم درخسات دوستی بدم بهت تو کورد کجای؟

والا بخدا بهشون گفتم جز دعوا چیزی گیرم نیومد ک تو نمیفهمی و فلان

مامان منم همینطور بود حتی روز عروسیمم دعوا کرد با شوهرم یه مدتی خیلی باهم بد بودند این وسط من خییییلی درد کشیدم ولی خداروشکر که الان خیلی خوب شدن و امیدوارم اکن روزا برنگرده خیلی بد بود از هیچکدوم نمیتونستم دست بکشم

تیکر تولد گل دخترمه😍
اخ اخ دوره خیلی مزخرفیه

اره ولی برام مهم نیس چون کوردم همش انتظارطلا دارن والاه!منم اندازه کافی دارم۳تاانگشتر یه دست النگو گوشواره و سینه ریز سنگین میخادبرام تاج و تک پوش هم بخره بسه دیگه ولی مادرم سرکوفت میزنه چطور عمش عروس عموت شده این همه طلاخرید عموت براش ولی اونابرات نمیخرن خب عموم داره ولی همسرم نداره چ خاکی بریزم روسرم اونوق!

اره ولی برام مهم نیس چون کوردم همش انتظارطلا دارن والاه!منم اندازه کافی دارم۳تاانگشتر یه دست النگو گ ...

ب این چیزا فک نکن بابا طلا بابا خیلی واست باز اوردنا 

ب این چیزا فک نکن بابا طلا بابا خیلی واست باز اوردنا 

اره ولی بازم مادرم میکه برای عمه همسرت عموت این همه خرید وظیفه اونم هس برات بخره ازعمش چیزی کم نداری هعی بیخی باباشوهرم هروقت باهاش میرم بیرون برام لباس کوردی میخره کلی وسایل اصلن خرجم بابابام نیس ولی بازم ناراضین خونوادم!

اره ولی بازم مادرم میکه برای عمه همسرت عموت این همه خرید وظیفه اونم هس برات بخره ازعمش چیزی کم نداری ...

اوه پس شوهرت خیلی خوبه به حرفا اهمیت نده عزیزم 

اوه پس شوهرت خیلی خوبه به حرفا اهمیت نده عزیزم 

اره تو دست ودلبازی لنگه نداره ناموصا ینی کسی نیس که به گرد پاشم برسه تودست ودلبازی!