2777
2789
عنوان

کادوی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کرد نیستم ولی میدونم ک لباسای محلی کلا گرونن

اره خیلی ولی مامانم دوس نداره دیشب شب یلدا بود چون لباس کوردی واسم اورده بودن مامانم خیلی عصبی شده بود میگف اینا ک دارن‌چرا طلا نگرفتن

اره ولی خو نمیتونم تند با خانوادم بر خوردکنم 

میدونم چی میگی منم تو بعضی مسائلم خانواده دخالت میکنن و نظر میدن  خیلی عصبی میشم..ادم نه میتونه تند برخورد کنه نه چیزی نگه.. خیلی حس مزخرفیه

خوب فکر میکنن دوست داری  بعد هم فکر کنم لباساشون خیلی گرون باشه اگ. خوشت نمیاد دیگ جلوشون نپو ...

من راستش خوشم میاد ولی خو مامانم میگ زیاد نپوش ک عادت نکنن بد عادت نشن

واسه ما ک هيچ کادويی نياوردن پس ناراحت نباش تنها کادوشون يه النگو عروس ديدن بود شايد 400 

بیشتر خانوادم رو اعصابن هی حرفاشون روم تاثیر میزارن البته من ۷ ماهه عقد کردم تنها طلا ک واسم اوردن دوتا انگشترو دو تا النگوعه

آره بابا مال منم همینطور بودن مادرشوهرم به جای اینکه طلا واسه من بخره دوتا دست خودشو پر النگو کرد ...

تو ک کوردی ب نظرت این چیزا رو زندگی تاثیر میزاره یا ن ب نظرت ب شوهرم هشدار بدم یا ن؟؟؟

تو ک کوردی ب نظرت این چیزا رو زندگی تاثیر میزاره یا ن ب نظرت ب شوهرم هشدار بدم یا ن؟؟؟

والا من نگفتم الانم که رفتیم سر زندگی خودمون خیلی برام احترام قائلن

شوهرم هم یکم میدونم تو مضیقه ست ولی بدام کلی هدیه میگیره قرار نیست همه چیز طلا باشه عزیزم

به خانوادت بگو من خودمو با طلا معاوضه نکردم و نمیکنم

تیکر تولد گل دخترمه😍
اره بابا خودش گرونه ولی خوچون کوردا خیلی طلا دوس هستن مامانم میگ طلا فقط

نزار مامانت توی این چیزا دخالت کنه

بگو خودم گفتم برام لباس بیارن اینا رو خیلی دوست دارم

نزار که تو دلش ازشون بدش بیاد تنها کسی که ضرر میکنه خودتی

تیکر تولد گل دخترمه😍
والا من نگفتم الانم که رفتیم سر زندگی خودمون خیلی برام احترام قائلن شوهرم هم یکم میدونم تو مضیقه ست ...

راس میگی خیلی حرفت ارومم کرد ی کمکی دیگ گلی من چون شوهرمو دوس دارم خیلی خانواده دوسته خیلی ب خانوادش احترام میزاره البته همون احترامو ب منم میزاره انصافا فرق قائل نمیشه ی گاهیی از عشق زیادی ب خانوادش حساس میشمو عصبی میشم ب نظرم رفتارم بی مورده البته اینو بگم خانوادش اصن تو زندگیم دخالت نمیکنن مهربونن ولی خو من حساس میشمو عصبی میشم